Med vores løsninger skaber vi

Værdi for dig og din virksomhed.

shape
wave

Vores primære mål er at hjælpe dig i mål. Vi skaber optimale webløsninger, uanset dit behov og din branche. Vores løsninger er moderne og responsive og de fungerer som en direkte forlængelse af dit salgsorgan, idet de kan integreres med din virksomheds CRM-, PIM-, og ERP-systemer. Løsningerne kan vokse og udvikle sig i takt med din virksomheds vækst og derfor er en Divisoløsning et fremsynet og dynamisk valg, uanset behov, branche og rækkevidde. Vi er gerne med i processen fra start til slut, men vi bidrager også gerne på allerede igangværende projekter.

Læs mere om, hvordan en Divisoløsning hjælper dig med:

  • Øget konvertering - flere kunder
  • Stærkere brand - større troværdighed
  • At nå det fulde potentiale indenfor din virksomheds budget

 

Større troværdighed

Vi bidrager til at styrke din virksomheds troværdighed med vores æstetiske og brugervenlige webløsninger, der kan tilpasses alle devices og som bidrager til at tiltrække og fastholde din virksomheds kunder. Dit websites design har 75% påvirkning på, om en kunde vurderer, hvorvidt din virksomhed er troværdig at handle med (Kilde: Web FX), mens hele 88% ikke vender tilbage til dit website, hvis de allerede har haft én enkelt dårlig oplevelse med den (Kilde: SWEOR). En optimal webløsning er derfor altafgørende for din virksomheds brand - og vi kan hjælpe dig med at skabe en webløsning, der understøtter din virksomheds brand og jeres arbejdsgange.

Effektiv projektledelse

Hos Diviso vil vi løbe 110 km/t for at møde dine forventninger. Det kan være alt lige fra Danmarks Jægerforbund, som skal have særlige medlemssider med relevant indhold eller det kan være den store internationale B2B-virksomhed, der sælger produkter til hele verden og derfor skal have implementeret en professionel, digital salgskanal, som kan integreres med virksomhedens andre systemer. Du får dit estimat på opgaven efter nogle få dage og de fordyrende mellemled, overflødige møder og dårlige arbejdsgange elimineres - uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Design, funktionalitet og brugervenlighed er hovedfokus fra start til slut, når vi skaber din nye webløsning.

Færre misforståelser og større tryghed

Med en Divisoløsning får du et tydeligt defineret rammesæt for samarbejdet og en fast kontaktperson, som du har direkte kontakt med fra start til slut. Dette er med til at mindske misforståelser og sikrer en hurtig og præcis afklaring af både store og små spørgsmål og opgaver, der måtte være i fm. udviklingen af din webløsning. Dermed slipper du for at bruge unødvendige ressourcer på at projektlede og få kontakt til din udvikler, på at udrede misforståelser og fejl, der oftest skyldes for mange led i beslutningsprocesserne og for uklare kommunikationskanaler - for din virksomheds projektansvarlige er i tæt kontakt med den samme udvikler gennem hele processen.

Når én person hos os har bolden, sikrer det os - og dig - at vi kan arbejde effektivt hen mod målet, undgå misforståelser og hele tiden har bevidsthed om, hvor og hvor langt opgaven er - og hvad der er næste skridt i processen. Det sikrer dig ikke blot en effektiv udarbejdelse af dit projekt, men skal også være medvirkende til at skabe tryghed og tillid til os, idet du mærker, at vi ved Diviso har helt styr på vores opgaver, arbejdsgange og vores slutprodukt.

Denne måde at stille samarbejdet op på eliminerer desuden fordyrende mellemled hos bureauet (i dette tilfælde Diviso), førend der kan laves estimater for dit projekt. Ved at lave en rammesætning for samarbejdet, hvor du har én primær kontaktperson, sparer du mange penge på fordyrende mellemled og dårlige arbejdsgange sammenlignet med, når der normalt først tages kontakt til en projektleder, som så skal vende opgaven med en udvikler - efterfulgt af et udviklingsmøde og udarbejdelse af estimater, hvor der nemt kan være fem-seks personer indover, for så at projektlederen til sidst skal fremlægge alt dette for din virksomhed og dens kontaktpersoner. Det løber hurtigt op i en regning på flere tusinde kroner og der er gået flere uger i denne indledende fase - uden at der endnu er blevet kodet noget på dit projekt. Måden sikrer dig større gennemsigtighed i opgaveløsningen fra start til slut, men du får også et bedre tidsperspektiv. Hos os får du dit estimat på opgaven efter nogle få dage og de fordyrende, ineffektive processer er sparet væk.

Din løsning kan skaleres i takt med at din virksomhed vokser

Vores fokus er på at bygge moderne og responsive løsninger, der skal kunne vokse og udvikle sig i takt med, at din virksomhed vækster. Vores løsninger bygges med henblik på at kunne følge med din virksomheds udvikling og behov, så du slipper for at skulle skifte løsning eller starte forfra, fordi dit website pludselig ikke møder dine behov.

Endnu en værdifuld ting, hvis du vælger en Divisoløsning, er, at du får en let tilgængelig og brugervenlig back-end, der gør det nemmere for marketing selv at vedligeholde og opdatere hjemmesiden ift. struktur og indhold. Ønsker du at ændre indholdet, kan du nemt selv gøre det uden at skulle have kontakt til en udvikler. Fordi vores løsninger er .NET-baserede kan det gøres fra en hvilken som helst browser et hvilket som helst sted i verden. Dette bevirker først og fremmest at dit website altid er opdateret og aktuelt, samtidig med at det letter arbejdsgangen for marketing og frigiver ressourcer, som ellers havde været brugt på telefonopkald og e-mails frem og tilbage mellem dig og udvikleren - her får du indholdet præcist som ønsket i første hug, fordi du har nem adgang til selv at administrere og opdatere det, hvis noget skal ændres senere hen.

Optimal brugeroplevelse for din besøgende

Hos Diviso har vores udviklere ikke kun forstand på optimal kodning af din webløsning, men også for det æstetiske aspekt, for brugeroplevelsen og selvfølgelig alt det tekniske, der ligger bag. Vi stræber efter at fange udfordringerne, før de opstår, så vores udviklere er altid på forkant og altid klar med sparring til din webløsning, så projektløsningen går op i en højere enhed i samarbejdet mellem parterne. - på denne måde sikrer vi høj kvalitet og stor tilfredshed.

Professionelt slutprodukt frigiver ressourcer i den anden ende

Du kan forvente et slutprodukt med en responsiv webløsning eller app, der er tilpasset dine behov og hvor dine ønsker til design, funktionalitet og brugervenlighed er hovedfokus fra start til slut. Men en skræddersyet løsning vil din virksomhed opleve forbedrede arbejdsgange, nemmere kommunikationsgange både internt, men også mellem dig og dine kunder. I sidste ende vil det også bidrage til at frigive ressourcer fra fx administrative opgaver, der kan digitaliseres ved at implementere en moderne løsning som den, Diviso leverer. Således kan de ressourcer, som tidligere er blevet brugt på ikke-indbringende arbejdsopgaver prioriteres til andre, mere indbringende, opgaver.

Forbedrede arbejdsgange og kommunikation

Du kan forvente et slutprodukt med en responsiv webløsning eller app, der er tilpasset dine behov og hvor dine ønsker til design, funktionalitet og brugervenlighed er hovedfokus fra start til slut. Med en skræddersyet løsning vil din virksomhed opleve forbedrede arbejdsgange, nemmere kommunikationsgange både internt, men også mellem dig og dine kunder. I sidste ende vil det også bidrage til at frigive ressourcer fra fx administrative opgaver, der kan digitaliseres ved at implementere en moderne løsning som den, Diviso leverer. Således kan de ressourcer, som tidligere er blevet brugt på ikke-indbringende arbejdsopgaver prioriteres til andre, mere indbringende, opgaver.

wave