Shopify

E-handel er køb og salg af produkter og tjenester over internettet. Dette kan omfatte alt fra tøj til elektronik til finansielle tjenester. Online shopping er blevet mere og mere populært, da det giver folk mulighed for at handle, når det passer dem. Online shopping er hurtigt ved at blive fremtiden for detailhandel.
E-handelsplatforme er fantastiske værktøjer, der hjælper virksomheder med at få deres produkter ud til verden. De giver virksomheder mulighed for at sælge deres produkter online og få dem leveret lige til købers dørtrin.
Der findes mange forskellige typer e-handelsplatforme. En af de mest kendte er Shopify. Vi vil diskutere denne platform og nogle af alternativerne nedenfor.

shape
wave

 

 

 

Kontakt

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Hvad er Shopify?


Shopify er en populær, cloud-baseret e-handelsplatform, der giver brugerne mulighed for at sælge deres produkter via en tilpasset webshop.

Naturligvis tilbyder de en gratis prøveversion og efterfølgende planer, der kan betales månedligt eller årligt.

Platformen tilbyder en række funktioner, herunder lagerstyring, produktforskning, marketingværktøjer, forsendelsesmuligheder, betalingsbehandling, kundesupport og analyser for at tilbyde en omfattende webshopoplevelse for både virksomheder og forbrugere.


Shopify tilbyder også en bred vifte af tilføjelser, som inkluderer temaer, udvidelser, apps og plugins, som alle er ligetil at implementere.

wave