Vi hjælper dig med

Ordentlige løsninger.
Kompetent rådgivning.
Effektiv projektledelse.

Kontakt
shape
wave

Professionelle Umbraco CMS webløsninger.

Som Umbraco Partner med over 20 års erfaring inden for udvikling af CMS webløsninger skaber vi en webløsning, hvor brugervenlighed, æstetik og salg går op i en højere enhed - og hvor effektiv projektledelse er en selvfølge.

 

Webløsninger

Eksperter i appudvikling til alle platforme.

Vi har lavet apps siden Apple lancerede deres første iPhone, så vi tør godt kalde os eksperter i appudvikling - og vi er ikke bange for at tage en udfordring op, hvis du har særlige ønsker til din virksomheds app.

 

App-udvikling

15 grunde til at vælge os som din digitale partner.

Nogle gange kan det være som at navigere i en labyrint på en hjemmeside, når man forsøger at finde ud af fordelene ved en virksomhed.
Derfor har vi gjort det enkelt for dig ved at samle 15 grunde til, hvorfor vi mener, at du bør vælge os.

 

Læs hvorfor du skal vælge os

Vi har store ambitioner på din virksomheds vegne.

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

+45 87 25 00 85
Torsten Nielsen

CEO / Partner

Dansk udvikling siden 2004

Diviso er et digitalt udviklingsbureau specialiseret i app-udvikling og professionelle webløsninger til kunder i ind- og udland. Vi har omfattende erfaring - ja, faktisk over 20 års erfaring - inden for software-udvikling.

Vores udviklingsteam arbejder in-house, og kombinerer ekspertise og innovation for at opnå de mest optimale løsninger. Vi har både erfarne eksperter og kreative unge udviklere, der sammen skaber en unik blanding af viden og nytænkning. Se vores team her. 

Vi vægter et tæt samarbejde med vores kunder. Vi lytter til dine behov, idéer og feedback, og vi involverer dig aktivt i udviklingsprocessen for at sikre, at resultatet opfylder dine forventninger.

Vores mål er at skabe

Tilfredse kunder.

Har din virksomhed brug for ekspertviden? Vi hjælper dig med web, app, eCommerce, webshop, backend og frontend.

 

Hos Diviso har vi over 20 års erfaring med udvikling af software og vi har lavet apps i over 10 år - ja, faktisk lige siden Apple lancerede deres første iPhone. Vi er et helt hold af salgs-, tech- og marketingnørder, der alle brænder for at skabe løsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og marketing går op i en højere enhed.

 

wave