Re-design af webshop med responsive layout

JAFI er Midtjyllands største forhandler af jagt- og fiskeriudstyr, og virksomheden blev etableret af Johnny og Betina Jørgensen i 2007 på Ærøvej i Viborg. Allerede to år efter blev de 300 m2 på Ærøvej for trange, og JAFI flyttede i 2009 til nye og større lokaler på Lundborgvej i Viborg. JAFI huser i dag over 1000 m2 smukt indrettede lokaler, hvor de forhandler alt indenfor jagt-, fiskeri- og outdoor artikler i butikken samt online på deres webshop. 

Produkt og formål

JAFI havde behov for en ny, optimeret webshop, der fremstår moderne og giver den samme brugeroplevelse på tværs af alle platforme for at leve op til nutidens standarder. På den måde kan JAFI sikre sig, at alle deres kunder får den samme, gode brugervenlige oplevelse med en responsive webshop.

Hør mere om løsningen

Løsning

  • jafi.dk
  • Responsive webshop
  • E-commerce
  • Brugervenligt og overskueligt
  • Øget brugeroplevelse
  • Udviklet i vores eget shop-system

Det nye re-design har taget udgangspunkt i JAFIs eget design, der er sat op i et flot, responsive layout for at optimere oplevelsen og imødekomme de kunder, der besøger webshoppen på tværs af forskellige platforme og skærmstørrelser. Dette sikrer en øget brugeroplevelse på tværs af alle kundernes forskellige enheder.

Med vores CMS system er der tilkoblet et e-handelsmodul, som giver et hurtigt overblik over aktive ordre, omsætning og andet. Derudover er der opsat Google Analytics med E-handel til sporing af nødvendige KPI’er for at få en dybdegående indsigt i trafik, konverteringer mv.

 

Relaterede cases