Responsive web, intranet og sprogvalg

Danske Toppac A/S er en innovativ emballage leverandør, der udvikler og producerer plast emballage til fødevareindustrien. Toppac har stort fokus på innovative løsninger og custom moulding til kunder med specifikke krav og ønsker.

Produkt og formål
I samarbejde med Diviso har Toppac fået designet og udviklet en tilpasset responsive webløsning, som følger den nuværende grafiske profil og sikrer en optimal brugeroplevelse uanset platform.

Toppac har samarbejdspartnere i både Schweiz, Tyskland og Norge, hvilket betyder, at Toppac gerne vil imødekomme både samarbejdspartnere men også kunders sproglige præferencer.
Derfor er løsning selvfølgelig udviklet med flere sprogversioner.

 

Hør mere om løsningen


Løsning

  • www.toppac.dk
  • Responsive web
  • Produkt-katalog med filter
  • Sprog valg
  • Intranet
  • Nyhedsmodul

Denne problemstilling løses med et sprogmodul, som giver muligheden for at vælge mellem Dansk, Engelsk og Tysk.

Da Toppac leverer emballage til fødevareindustrien, er der mange certifikater og krav, som skal overholdes. Med et præsentationsmodul vises de forskellige certifikater med beskrivelser, hvilket er med til at understøttet Toppacs høje kvalitet og innovation inden for fødevareemballage.

Som et supplement til den nye responsive webløsning, har Toppac desuden tilvalgt et intranet, som sikrer hurtig og effektiv vidensdeling internt i virksomheden. Med et intranet til en responsive webløsning får medarbejdere desuden muligheden for at tilgå vagtskemaer, tilmelde sig arrangementer, udfylde spørgeskemaer og meget mere.

Yderligere er der opsat et nyhedsmodul, hvor Toppac kan dele relevante nyheder internt i virksomheden.  


Hør mere om løsningen

 

Relaterede cases