Med de rigtige værktøjer sørger vi for, at du bruger din tid rigtigt. 

Umbraco CMS er et danskudviklet content management system, som er et anerkendt og meget populært open source CMS.

Med en høj fleksibilitet og et hav af plugin og integrationsmuligheder er Umbraco særdeles velegnet CMS, uanset om du har behov for en simpel webløsning eller en komplet Umbraco webshop.

Umbraco website

Vi har mange års erfaring med udvikling af websites med Umbraco CMS. Vi tilbyder bl.a. et hav af integrationsmuligheder med de fleste ERP systemer, så du kan få lige den løsning, du ønsker.

Med Umbraco back-end er du desuden sikret et meget brugervenligt CMS, som er utrolig nemt at arbejde med. 

Umbraco hjemmeside

En mobilvenlig hjemmeside er i høj grad blevet en nødvendighed, da andelen af mobil trafik fra bl.a. smartphones og tablets er steget markant. Med en responsive Umbraco hjemmeside sikrer du, at dit brand og dine produkter præsenteres professionelt, uanset hvilken enhed dine kunder/kundeemner anvender.

Med en responsive Umbraco hjemmeside sikrer du en professionel og brugervenlig interaktion mellem dit brand og kunder/kundeemner.

Med en responsive Umbraco hjemmeside eller en Umbraco webshop sikrer du desuden en vigtig del af din fremtidige SEO, da Google siden foråret ’15 har valgt at vægte mobilvenlige hjemmesider højere. 

Umbraco Ucommerce

Har du brug for en webshop, kan vi implementere Ucommerce i din Umbraco webshop løsning. Her kan du få alle de kendte funktioner fra webshops såsom betalingsgateway, brugerprofiler, kundeklub og meget mere.

Vores Umbraco webshop løsninger sikrer dig fuld funktionalitet og mulighed for integration med de fleste ERP- og CRM systemer.

      

Få et tilbud på Umbraco CMS

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du er interesseret i at få en løsning, der er baseret på Umbraco CMS. 

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

 Kristian Kristensen
CSO / Partner

salg@diviso.dk
+45 2594 6093

Vi har blandt andet lavet for