App Udvikling

App udvikling

Vi tilbyder Apple iOS app udvikling, Google Android app udvikling og Windows Phone app udvikling. Så uanset hvilken platform du ønsker at udgive din app til, kan vi hos Diviso udvikle og rådgive dig gennem hele processen.

In-house app udviklere

Når du vælger os, har du altid en fast kontaktperson, som sidder klar til at yde kompetent og hurtig service, når du har brug for det.

Leder du efter en App udvikler?

Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal føre dine app idéer ud i livet. Ud over vores mange års erfaring, designer og udvikler vi alt in-house på vores kontor i Viborg.
Det betyder, at vi aldrig er mere end et telefonopkald væk, når du har brug for support eller har spørgsmål til din løsning.

Hvad koster en App?
Prisniveauet for en app spænder vidt, afhængig af hvilke funktioner du ønsker, overordnet set vil en standard app koste fra kr. 100.000 og op efter at udvikle. Har du brug for en B2B salgs og præsentations app, har vi udviklet en app, hvor betaling er fra kr. 200,- pr. bruger. Fordelen ved bruger betaling er at man undgår udviklingsomkostninger og den løbende kvalitetssikring.

Hvad er en native app?

En native app er en app, der er udviklet til én bestemt platform, fx Android eller iOS. Når der udvikles en native app, har du derfor alle forudsætninger for at skabe en app, der er optimeret til den pågældende platform og som fungerer upåklageligt i alle sammenhænge. Det er den absolut bedste løsning, men bagsiden er selvfølgelig, at der skal udvikles én app til hver platform og at det derfor godt kan blive en omstændig og bekostelig affære at få udviklet, testet og godkendt appen på de respektive platforme.

Hvad er en Web app?

En web app er en webapplikation, der for mange viser sig at være det bedste valg, selvom man i de indledende overvejelser har gjort sig tanke om en native app. Det smarte ved en web app er, at den er lavet online og så kan gemmes ned på telefonens eller tablettens hjemmeskærm som et bogmærke - og på den måde tager den sig ud som en app. Fordelen ved en web app er, at den kun skal udvikles én gang og at den ikke skal godkendes på de respektive platforme. Den er derfor billigere at lave og processen er ikke helt så tidskrævende.

Appudvikling - Kompetencer:
Udvikling af Apps
Android app udvikling
iOS app udvikling
Web app udvikling
Native app udvikling
App design
Iphone app udvikling
Mobil app udvikling