Firma hjemmeside

shape
wave

Firma hjemmeside

Vi har mange års erfaring med at imødekomme de krav og behov, som B2B-virksomheder har, når de skal have udviklet et nyt website, en ny webshop eller en app. Vores fornemmeste opgave er at sætte os ind i din virksomhed, dens identitet og behov, så vi kan skabe et website, der møder alle dine ønsker og som understøtter din forretning. En Divisoløsning er skræddersyet til lige netop din virksomhed. Har I særlige ønsker, så udvikler vi også customløsninger.

Skal vi give dig et Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Ring og få en uforpligtende snak

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Hjemmesider til virksomheder

Hos Diviso går vi hele vejen for at imødekomme dine ønsker, hvis vores standardmoduler ikke imødekommer dine behov. Gennem dialog finder vi sammen ud af, hvilke behov din virksomhed har og vi udvikler gerne nye moduler og løsninger, hvis du har brug for det. Vi har med succes udviklet customløsninger for flere af vores samarbejdspartnere og det kan vi også gøre for dig - kun fantasien sætter grænser.

Hvad koster en firma hjemmeside?

For mange af vores kunder møder en standardløsning alle deres behov og mere til. Måden, hvorpå vi har struktureret vores standardløsning, giver dig et væld af muligheder med dens smarte modulopbygning og brugervenlige backend - og det er nok for størstedelen.
Visse virksomheder har imidlertid - af forskellige årsager - ønsker, der rækker ud over, hvad vores standardløsning indeholder.

Ny firmahjemmeside
Hjemmeside til firma
Firma hjemmeside pris
Firma hjemmeside udvikling
Hjemmesider til virksomheder

wave