iOS udvikling

Vi hjælper dig i mål med din iOS app.
Professionel iOS udvikling.

shape
wave

iOS app udvikling

Vi tilbyder Apple iOS app udvikling, Google Android app udvikling, iPhone app udvikling og Windows app udvikling. Så uanset hvilken platform du ønsker at udgive din app til, kan vi hos Diviso udvikle og rådgive dig gennem hele processen.

 

Leder du efter en iOS udvikler?

Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal føre dine app idéer ud i livet. Ud over vores mange års erfaring, designer og udvikler vi alt in-house på vores kontor i Viborg.
Det betyder, at vi aldrig er mere end et telefonopkald væk, når du har brug for support eller har spørgsmål til din løsning.

 

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi udvikler apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger. Som udgangspunkt sætter kun fantasien grænser.

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

App udvikling - Kompetencer:
iOS app udvikling
Iphone app udvikling
Ipad udvikling
Iphone udvikling
Ipad app udvikling

Udvikling af app til iPhone

iOS app udvikling

Applikationer kan laves til at blive brugt på tværs af alle teknologiske platforme, fra en webbrowser, der kører på en Windows-pc, til mobil, der kører på iPhone, ipad eller smartphone enheder. De kan laves til absolut alt, på tværs af alle brancher, herunder sociale medier, fitness, medieproduktion, webshops og IT-governance.

wave