Vi har lavet

Apps, siden den første

iPhone blev lanceret i 2007.

Har du et ønske om at få udviklet en app, men mangler du de tekniske færdigheder, så har vi nogle dygtige udviklere, der står klar til at hjælpe dig i mål, uanset om du ønsker en native app eller en web app. Vi har lavet apps i snart 20 år og vi er altid sat ind i de seneste opdateringer på området.

shape
wave

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi udvikler apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger. Som udgangspunkt sætter kun fantasien grænser.

Sådan udvikler vi din app.

Vi har udviklet apps siden 2007, så vi ved hvordan vi skal gribe udviklingen af din app an.
Processen er følgende:

  • Koncept og specifikation
  • Design
  • Udvikling af app og administrationssystem
  • Test
  • Lancering

Vi hjælper dig igennem hele den agile proces, det er at udvikle en app - bare rolig, vi har prøvet det før (det kan du bl.a. læse mere om på vores side med cases)

Er du klar til at tage første skridt?

To typer af apps.

Der findes 2 forskellige former for apps: Native apps og Web apps:
En native app er en app, der er udviklet til én bestemt platform, fx Android eller iOS. Når der udvikles en native app, har du derfor alle forudsætninger for at skabe en app, der er optimeret til den pågældende platform og som fungerer upåklageligt i alle sammenhænge. Det er den absolut bedste løsning, men bagsiden er selvfølgelig, at der skal udvikles én app til hver platform og at det derfor godt kan blive en omstændig og bekostelig affære at få udviklet, testet og godkendt appen på de respektive platforme.

En web app er en anden mulighed og en løsning, der for mange viser sig at være det bedste valg, selvom man i de indledende overvejelser har gjort sig tanke om en native app. Det smarte ved en web app er, at den er lavet online og så kan gemmes ned på telefonens eller tablettens hjemmeskærm som et bogmærke - og på den måde tager den sig ud som en app. Fordelen ved en web app er, at den kun skal udvikles én gang og at den ikke skal godkendes på de respektive platforme. Den er derfor billigere at lave og processen er ikke helt så tidskrævende. Ønsker du at se et eksempel på en web app, så har vi bl.a. udviklet denne for Dansk Autocamper Forening.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

wave