Android udvikler

Vi hjælper dig i mål med din app.
Få udviklet din app af erfarne android udviklere.

shape
wave

Android udvikling

Vi tilbyder Apple iOS app udvikling, Google Android app udvikling og Windows Phone app udvikling. Så uanset hvilken platform du ønsker at udgive din app til, kan vi hos Diviso udvikle og rådgive dig gennem hele processen.

Leder du efter en Android udvikler?

Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal føre dine app idéer ud i livet. Ud over vores mange års erfaring, designer og udvikler vi alt in-house på vores kontor i Viborg.
Det betyder, at vi aldrig er mere end et telefonopkald væk, når du har brug for support eller har spørgsmål til din løsning.

 

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi udvikler apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger. Som udgangspunkt sætter kun fantasien grænser.

App udvikling - Kompetencer:
Android app udvikling
Android app udvikler
App udvikling android
Android udvikler
Android udvikling
App programmering Android

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

App udvikling Android

Efterhånden som brugen af ​​mobilapps fortsætter med at vokse i popularitet, stiger antallet af app værktøjer, der er tilgængelige, også det.
Tutorials og open source-skabeloner til alle enheder og kan nemt findes online og hjælpe med at sætte dine udviklere på rette vej med tips fra andre fagfolk, samt øge deres ekspertise over tid.

wave