App udvikling Århus

Få udviklet din app af erfarne in-house app udviklere.
Professionel app udvikling.

shape
wave

Appudvikler Århus

Vi tilbyder Apple iOS app udvikling, Google Android app udvikling og Windows Phone appudvikling. Så uanset hvilken platform du ønsker at udgive din app til, kan vi hos Diviso udvikle og rådgive dig gennem hele processen.

Når du vælger os, har du altid en fast kontaktperson, som sidder klar til at yde kompetent og hurtig service, når du har brug for det.

Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal føre dine app idéer ud i livet. Ud over vores mange års erfaring, designer og appudvikler vi alt in-house på vores kontor i Viborg.
Det betyder, at vi aldrig er mere end et telefonopkald væk, når du har brug for support eller har spørgsmål til din løsning.

Leder du efter en App udvikler i Århus?

Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal føre dine app idéer ud i livet. Ud over vores mange års erfaring, designer og udvikler vi alt in-house på vores kontor i Viborg.
Det betyder, at vi aldrig er mere end et telefonopkald væk, når du har brug for support eller har spørgsmål til din løsning.

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi udvikler apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger. Som udgangspunkt sætter kun fantasien grænser.

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Kompetencer:
Udvikling af Apps
Android app udvikling
iOS app udvikling
Web app udvikling
Native app udvikling
App design
Udvikling af Apps
App udvikler Aarhus
Appudvikler Aarhus
Appudvikling Aarhus

wave