App udvikling

Kom i mål med din app udvikling hos os.
Få udviklet din app af erfarne in-house app udviklere.

shape
wave

Appudvikling

Vi tilbyder Apple iOS app udvikling, Google Android app udvikling og udvikling af app til Windows Phone. Så uanset hvilken platform du ønsker at udgive din app til, kan vi hos Diviso udvikle og rådgive dig gennem hele processen.

In-house app udviklere

Når du vælger os, har du altid en fast kontaktperson, som sidder klar til at yde kompetent og hurtig service, når du har brug for det.

Leder du efter en app udvikler?

Vi har lavet Apps, siden den første iPhone blev lanceret i 2007.
Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal føre dine app idéer ud i livet. Ud over vores mange års erfaring, designer og apps udvikler vi alt in-house på vores kontor i Viborg.
Det betyder, at vi aldrig er mere end et telefonopkald væk, når du har brug for support eller har spørgsmål til din løsning.

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os for en samtale om mulighederne. Giv os et kald eller udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


In-house app udvikling

Vi udvikler apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger. Som udgangspunkt sætter kun fantasien grænser.

To typer af apps.

Der findes 2 forskellige former for apps: Native apps og Web apps:
En native app er en app, der er udviklet til én bestemt platform, fx Android eller iOS. Når der udvikles en native app, har du derfor alle forudsætninger for at skabe en app, der er optimeret til den pågældende platform og som fungerer upåklageligt i alle sammenhænge. Det er den absolut bedste løsning, men bagsiden er selvfølgelig, at der skal udvikles én app til hver platform og at det derfor godt kan blive en omstændig og bekostelig affære at få udviklet, testet og godkendt appen på de respektive platforme.

En web app er en anden mulighed og en løsning, der for mange viser sig at være det bedste valg, selvom man i de indledende overvejelser har gjort sig tanke om en native app. Det smarte ved en web app er, at den er lavet online og så kan gemmes ned på telefonens eller tablettens hjemmeskærm som et bogmærke - og på den måde tager den sig ud som en app. Fordelen ved en web app er, at den kun skal udvikles én gang og at den ikke skal godkendes på de respektive platforme. Den er derfor billigere at lave og processen er ikke helt så tidskrævende.

Sådan udvikler vi din app.

Vi har udviklet apps siden 2007, så vi ved hvordan vi skal gribe udviklingen af din app an.
Processen er følgende:

Koncept og specifikation
Design
Udvikling af app og administrationssystem
Test
Lancering

Vi hjælper dig igennem hele den agile proces, det er at udvikle en app - bare rolig, vi har prøvet det før (det kan du bl.a. læse mere om på vores side med cases)

Er du klar til at tage første skridt?

Ideudvikling og forretningsplanlægning

Først skal du beskrive din idé til appen og lave en forretningsplan for, hvordan appen skal lanceres og markedsføres. Det er også her, du skal definere målgruppen for appen og undersøge, om der allerede findes lignende apps på markedet.

Testning og debugging

Når appen er udviklet, skal den testes for at sikre, at den fungerer korrekt og er fejlfri. Hos Diviso sker testning både manuelt og automatisk. Manuelle tests sker ved at en, eller flere, testere gennemgår appen for at finde fejl og automatiserede tests sker ved at appen testes ved hjælp af et program.

Design og wireframing

Når du har styr på din ide, udformes appens visuelle design og brugergrænseflade. Dette kan ske ved hjælp af wireframes, som er skitseagtige fremstillinger af appens skærmbilleder og navigation. Når wireframes er på plads, skal designet laves. Det er i denne fase at der bliver taget stilling til farver, former, skrifttyper og meget andet - altså appens visuelle udtryk.

Udgivelse og vedligeholdelse

Når appen er testet og fejlfri, kan den udgives på appstores eller andre platforme. Hos Diviso har vi mange års erfaring med at få godkendt apps hos både Apple, Google og Microsoft.
Appen vedligeholdes med opdateringer og fejlrettelser for at sikre, at den fortsat fungerer korrekt.

Specifikation og Udvikling

Her beskrives din løsning lidt mere detaljeret end dine wireframes, herefter skal vores appudviklere i gang med at skrive kode. Der kan være tale om både frontend- og backend-udvikling, hvor frontenden er den del af appen, som brugeren interagerer med, mens backenden er den del, som kører i baggrunden og sørger for at hente og gemme data.

Hvorfor Diviso?
Mere end blot et bureau!


Lyt med, mens Kristian deler, hvorfor Diviso bør være dit valg, og hvordan vores team altid stræber efter at opfylde dine digitale ambitioner gennem vores fokus på service, kvalitet og ordentlighed.

playicon

Appudvikling - Kompetencer:
Udvikling af Apps
App design
Apps udvikler
Appudvikling

Vi sørger for gennemsigtighed i processen.

At udvikle et nyt website, en ny webshop eller en app kan virke som et uoverskueligt projekt - hvor skal man starte? Her hos Diviso har vi heldigvis mange års erfaring med lige netop dette og vi hjælper dig igennem fra start til slut. Vi har effektiviseret processen, så der arbejdes strategisk hen imod at levere et slutprodukt, som du er 110% tilfreds med.

Vores erfaring med mellemstore og store virksomheder er, at udviklingen af en ny digital løsning, uanset om det er et website, en webshop eller en app, oftest er en langtrukken proces med mange beslutningstagere og meningsdannere, idet der nedsættes arbejdsgrupper på 5-6 - endda sommetider flere - personer, hvor alle har en holdning til specifikationer, funktioner og andre relevante faktorer, som har betydning for det nye site. De fleste digitale bureauer fakturerer for møder helt fra den indledende fase og frem til levering af produktet. Det resulterer meget ofte i, at kunden allerede på indledende møder har brugt mange tusinde kroner uden der er blevet udviklet det mindste.

Du sparer ressourcer

Spørger du os, så skal det ikke være mere avanceret end højst nødvendigt at få en ny løsning op at køre. De to første felter i illustrationen ovenfor er lyse, idet vi allerede har valgt, hvad vi synes er den bedste CMS-løsning med flest muligheder og størst fleksibilitet. Vi har allerede udviklet platformen og back-enden, som din nye webløsning kommer til at benytte sig af. Derved er det blot sitets opbygning, design og funktioner, som vi sammen skal have klarlagt og allerede dér har du og din virksomhed sparet adskillige ressourcer, idet I ikke skal bruge tid på at klarlægge de to første trin.

Forventningsafstemning fra dag 1

Ved første møde taler vi om ønsker, muligheder, tidshorisont, budget og alt derimellem. Vi får klarlagt, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og vi får afstemt forventninger til samarbejdet, i såfald du ønsker at indgå sådan et. Vælger du, at du ønsker en Divisoløsning, så falder valget af platform naturligt på Umbraco CMS, da det er dét CMS-system, vi er eksperter i og dér, du får den mest brugervenlige back-end tilknyttet. Det eneste du skal gøre er, at tage stilling til, hvad du ønsker af dit nye website. Vi laver ikke blot websites fra bunden, men overtager og optimerer også gerne allerede eksisterende websites, hvis du føler, at I trænger til nye øjne på jeres projekt.

Klar ansvarsfordeling

Når alt det praktiske er på plads, får du tilknyttet en fast kontaktperson til dit projekt, ligesom vi forventer, at der også er en fast kontaktperson i din virksomhed. Ved at gøre det på denne måde sikrer vi, at der altid er styr på projektet og hvor langt det er - på den måde undgår vi også misforståelser og at dyrebar information går tabt, fordi der er for mange indover projektet. Ligeledes går der heller ikke unødvendigt meget tid med at ringe og skrive rundt, indtil et spørgsmål eller en opgave lander ved den rette person. Vi tager vor fælles tid seriøst og vil gerne bruge den bedst muligt, så det er vigtigt for os med en klar ansvarsfordeling, når vi løser vores opgaver.

Oplægget godkendes

Opgaven overleveres til udvikleren, som begynder på et udkast til projektet. Der udarbejdes et oplæg til sitets design og det sendes til godkendelse ved din virksomheds kontaktperson, der går det igennem med andre involverede personer i din virksomhed. Derefter går din virksomheds kontaktperson og vores udvikler oplægget igennem og vurderer, om det er, som det skal være. Er det dét, så begynder vi at kode sitet. Projektet deles op i faser med milepæle, så vi hele tiden er sikre på at projektet ikke stagnerer.

Løbende opdateringer og statusmøder

Vi sender dig løbende opdateringer og holder løbende statusmøder, så du kan komme med justeringer og feedback, hvis du ønsker at noget laves anderledes. Når sitet er kodet og oppe at køre, skal der tilføjes indhold i form af grafik, tekster osv. Da I er eksperter i lige netop jeres virksomhed, fås det bedste indhold ved at I selv producerer det og den brugervenlige back-end gør det nemt for jer selv at lægge det ind, men vi yder selvfølgelig support og tilbyder også gerne undervisning i back-enden, hvis I vælger vores løsning.

I en tid, hvor teknologi og automatisering styrer vores dagligdag, er der stadig noget særligt ved den menneskelige interaktion.
Det gælder især i forretningsverdenen, hvor en personlig og menneskelig tilgang kan skabe en unik forbindelse mellem kunder og virksomheder.

Hos Diviso tror vi på, at en personlig og menneskelig tilgang er vigtig, når vi arbejder med vores kunder.
Vi tager os tid til at lære vores kunder at kende, lytte til deres ønsker og behov og skabe skræddersyede løsninger, der passer nøjagtigt til dem.
Vi mener, at en personlig tilgang kan skabe en unik forbindelse mellem kunden og virksomheden og skabe en bedre oplevelse for alle parter.

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

wave