Opgavestyring

Når et firma eller en virksomhed får en opgave, så er der rigtig mange delelementer at holde styr på, hvilket kan være meget uoverskueligt. Med mange delelementer følger nemlig også ofte mange forskellige medarbejder med forskellige kompetencer, som står for hver deres delelement. Hvem, der skal lave hvad og hvornår, er meget vigtigt at holde styr på, da man på denne måde bruger ressourcerne, man har til rådighed, på bedst mulige vis.

Et af redskaberne, man blandt andet kan bruge til at holde styr på det hele, er opgavestyring. Tidligere holdt man styr på opgaverne med post-it, excel-ark, e-mail og andre metoder, som bare kan være med til at forvirre mere. Sådan behøver det heldigvis ikke længere være. Teknologien har udviklet sig rigtig hurtigt inden for de sidste 10 år, og er i dag blevet en implementeret del af vores hverdag – på arbejde såvel som i fritiden. Derfor giver det også rigtig god mening at tage teknologien til hjælp, når det kommer til opgavestyring.

shape
wave

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi udvikler apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger. Som udgangspunkt sætter kun fantasien grænser.

Kontakt os

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Opgavestyring app

Man kan blandt andet vælge at benytte sig af en app til iPhone, iPad, Android eller lignende. På denne måde bliver det nemlig nemt for alle involverede parter at være opdateret til enhver tid. Ved at køre opgavestyringen over app sikre man, at alle har mulighed for at følge opgaven, samt få nye meddelelser hvis ændringer skulle opstå.

Denne form for opgavestyring sikre, at ressourcerne bliver brugt på den rigtig måde. På denne måde vil kunden og virksomheden være yderst tilfredse, da tid og penge bliver brugt korrekt. Det er en nem og overskuelig måde, hvorpå alle kan holde styr på de forskellige delelementer i opgaven, så planen er fuldstændig klarlagt for alle parter.

wave