Projektstyring

Det er rigtig vigtigt for alle virksomheder, at man har et godt overblik over igangværende projekter. Overblikket er med til at sikre, at alle processor i projektet forløber, som de skal. På denne måde kan man altså forebygge forskellige problemer såsom ressourcespild, og derved færdiggøre projekterne på en rigtig god måde. Det kan dog godt være rigtig svært at danne sig et godt overblik. I dag er der heldigvis kommet forskellige værktøjer, som kan hjælpe i dagligdagen.

Et af redskaberne kan være et projektstyrings program, som både fås til computer, mobil, tablet mm.. Med dette program kan medarbejder se, hvilke opgaver der ligger til dem, samt registrere den tid, der bruges på de forskellige opgaver. Herefter kan ledelse og kunder også se, hvordan projektet skrider fremad, så alle til enhver tid kan holde sig opdateret. Dette er rigtig smart, da man på den måde kan undgå misforståelser.

shape
wave

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi udvikler apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger. Som udgangspunkt sætter kun fantasien grænser.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Ring og få en uforpligtende snak
+45 25 94 60 93

 

 

Projektstyring app

Til rigtig store projekter er projektstyring helt klart en fordel, da der kan være rigtig mange elementer involveret. Med projektstyrings programmet kan alle medarbejdere se, hvornår det er deres tur til at bidrage til projektet. Så ikke nok med at man får dannet et rigtig godt overblik, så er programmet også en form for kommunikation. Og kommunikation må siges at være rigtig vigtigt på store projekter, og med programmet forløber dette rimelig gnidningsfrit.

Man skal se projektstyrings programmet som et redskab, der giver en nemmere tilgang til projekterne, og ikke som et overvågningsmiddel overfor medarbejderne. Programmet er ment, som et redskab der giver rigtig godt overblik, samt forenkler kommunikation, da alle kan opdatere sig selv til enhver tid. Det er den rette løsning at implementere, hvis man er en virksomhed, der ofte har med projekter at gøre, hvad enten de er store eller små. Projektstyring giver overblik over, hvor de forskellige ressourcer skal sættes ind, så de bliver benyttet bedst muligt, og derved undgår man ressourcespild.

Desuden sikre man sig også, at kunden bliver faktureret rigtigt, da man kan se, hvor meget tid der er blevet brugt på de forskellige opgaver. Således skulle kunder og virksomhed begge gerne være tilfredse med samarbejdet, som så forhåbentlig kan forsætte i fremtiden.

wave