Tidsregistrering

For virksomheder er det rigtig vigtigt, at man holder styr på ens ressourcer. Den vigtigste ressource, man har, er tiden. Derfor er det også rigtig vigtigt at registrere, hvad ens tid bliver brugt på. På denne måde sikre man for det første, at kunderne bliver faktureret rigtig for den opgave, som virksomheden har udført. Desuden kan man optimere måden, hvorpå man arbejder, da man har faktiske beviser på, hvordan tiden bliver brugt.

En af de måder, man kan implementere tids registrering, er ved hjælp af en app online. Her kan man logge sig ind på de forskellige opgaver, som man arbejder op, for derefter at logge ud, når man holder pause eller går hjem fra arbejde. Når man så logger ud, vil appen selv registrere, hvor meget tid der er brugt på hvert enkelte opgave. Derved kan man hele tiden holde øje med forløbet, og se at tiden bliver brugt på noget konstruktivt.

shape
wave

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi udvikler apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger. Som udgangspunkt sætter kun fantasien grænser.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Ring og få en uforpligtende snak
+45 25 94 60 93

 

 

Kontakt

Tidsregistrering app

tidsregistrering app iphone
mobil tidsregistrering
app til tidsregistrering
app tidsregistrering
online tidsregistrering
digital tidsregistrering

wave