Timeregistrering

For alle virksomheder og firmaer er det rigtig vigtigt, at man har styr på de ressourcer, som man har til rådighed. Et af redskaberne til dette kan være timeregistrering. Med timeregistrering er det rigtig nemt at få et overblik over, hvor meget tid, der går til de forskellige projekter, og hvorvidt tidsbegrænsningerne overholdes. Desuden giver det også mulighed for, at alle medarbejder kan holdes opdateret om de forskellige projekter til enhver tid. Dette gør, at den enkelte medarbejder ved, hvornår deres kompetencer er ønsket, da man løbende kan følge projektets udvikling.

Ved at bruge timeregistrering undgår man spild af ressourcer, da man hele tiden har overblik over, hvordan timerne bruges. Med timeregistrering er det også rigtig nemt at sørge for, at det rigtige antal bliver registreret. Dette giver en korrekt fakturering, så kunden fortsat vil være tilfreds.

shape
wave

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi udvikler apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger. Som udgangspunkt sætter kun fantasien grænser.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Ring og få en uforpligtende snak
+45 25 94 60 93

 

 

Kontakt

Timeregistrering app

Der findes forskellige metoder til timeregistrering. Man kan blandt andet bruge en app, som gør det nemt for alle at følge med i arbejdet. Appen passer både til telefon, ipad mm., som gør det muligt hele tiden at følge med – både offline og online.

Med en app kan alle medarbejder registrerer deres timer på ethvert device til enhver tid. Dette er nemt og overskueligt, så registreringen kan forløbe gnidningsfrit. Samtidig er det også rigtig nemt for lederen, da denne ved sammen app kan tjekke op på medarbejder og selv registrere sin tid. Det giver altså et problemfrit forløb, hvor man spare tid og derved penge, så virksomhed og kunder er tilfredse.

wave