Apptown


Har du et ønske om at få udviklet en app, men mangler du de tekniske færdigheder, så har vi nogle dygtige udviklere, der står klar til at hjælpe dig i mål, uanset om du ønsker en native app eller en web app. Vi har lavet apps i snart 20 år og vi er altid sat ind i de seneste opdateringer på området.

AppTown.dk er nu en del af virksomheden, Diviso.dk, som er et full-service, in-house udviklingshus indenfor både app- og hjemmesideudvikling.

shape
wave

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi udvikler apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger. Som udgangspunkt sætter kun fantasien grænser.

Kontakt os

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Om AppTown

AppTown.dk er nu en del af virksomheden, Diviso.dk, som er et full-service, in-house udviklingshus indenfor både app- og hjemmesideudvikling.

Hos Diviso beskæftiger vi os med design og udvikling af apps, som kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres salgs- og markedsføringsflow både internt og eksternt, især ved brug af en messe app. Vi tilbyder både native app udvikling til både iOS, Android og Windows Phone samt cross-platform udvikling i Xamarin. Vi har lang erfaring med app udvikling, sales enablement og integrationsløsninger med bl.a. ERP-, CRM- og CMS systemer.

wave