MySupport har skiftet navn til Diviso.

shape
wave
playicon

MySupport navneskift pr. 1/9 2021 -  på 20-års dagen for stiftelsen af virksomheden - skifter vi navn til Diviso. Med navneskiftet ønsker vi et tydeligere brand med en klar definering af, hvilke opgaver vi løser for vores kunder - vi har nemlig udviklet os helt vildt de seneste år.

Diviso er en sammentrækning af ’Digital Visual Solutions’ og ifølge Direktør Torsten Nielsen og Salgschef Kristian Kristensen, skifter vi navn, fordi vi over årene er gået fra at være en supportservice til at være et gazellemodtagende og solidt digitalt udviklingsbureau, der udvikler websites og apps. Vi har er bl.a. kunder som Rynkeby, BKI, Danmarks Jægerforbund og den viborggensiske virksomhed JP Group.

MySupport startede som en bibeskæftigelse ved siden af Torsten Nielsens studier tilbage i 2001, hvor han udviklede hjemmesider og ydede support på IT-produkter. Efterhånden som årene er gået, er der kommet både flere medarbejdere og kunder til, og opgaverne har ændret form - så derfor er det også på tide med navneskiftet, der ifølge Salgschef Kristian Kristensen har været mange år undervejs: ”Torsten og jeg har længe vendt og drejet fordelene og ulemperne ved at udskifte et navn, der har eksisteret så længe, men vi føler at timingen er rigtig god. Vi er vokset fra dét, det gamle navn symboliserer og vi føler, at det er på tide med et navn, der rent faktisk fortæller, hvad det er, vi laver for vores kunder. Og så er der jo også lidt noget symbolsk i at gøre det præcis 20 år efter, at Torsten startede.”

Navneskiftet kommer dog ikke til at have mærkbar betydning for hverken vores nuværende eller kommende kunder, idet Diviso fortsat leverer de samme ydelser, den samme effektive projektledelse og samme høje faglighed som hidtil. Vores godt 15 medarbejdere forbliver alle ansat - ja faktisk går det så godt, at medarbejdertallet de seneste år udelukkende er steget og det er vi virkelig glade for. Ifølge Kristian Kristensen skyldes den positive udvikling, at der i Danmark er et stort fokus på digitalisering og samtidig et stort fokus på, at virksomhedernes digitale løsninger skal håndteres professionelt og på et højt fagligt niveau. Vi vil fortsat være at finde på Agerlandsvej, hvor MySupport har holdt til de sidste 16 år.

 

For yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte Torsten eller Kristian.

+45 87 25 00 85
Torsten Nielsen

CEO / Partner

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

wave