Lad os hjælpe din

virksomhed med et

Skræddersyet website.

shape
wave

Individuelle løsninger er vores spidskompetence.

Vi har mange års erfaring med at imødekomme de krav og behov, som B2B-virksomheder har, når de skal have udviklet et nyt website, en ny webshop eller en app. Vores fornemmeste opgave er at sætte os ind i din virksomhed, dens identitet og behov, så vi kan skabe et website, der møder alle dine ønsker og som understøtter din forretning. En Divisoløsning er skræddersyet til lige netop din virksomhed. Har I særlige ønsker, så udvikler vi også customløsninger.

Fleksibelt og skalerbart.

Fordi vi laver hvert site fra bunden, vil det altid være muligt at tilpasse alle aspekter af sitet til lige netop din virksomheds behov. Du vil derfor ikke opleve begrænsninger på muligheder, når sitet skal bygges os og du er heller ikke låst, når sitet er færdigt - det vil altid kunne tilpasses, moduleres og skaleres løbende, hvis din virksomheds behov ændrer sig eller hvis du selv ønsker at ændre noget på sitet løbende.

Brugervenlig backend.

For at du og din virksomhed får mest muligt ud af jeres nye website, er det vigtigt for os, at I har mulighed for løbende selv at redigere sitets indhold. Vi sørger derfor for, at du får en brugervenlig og intuitiv back-end, hvor det er muligt selv at opdatere og tilpasse vigtige elementer. På den måde er din virksomheds website altid opdateret og aktuelt.

Det fremsynede valg er en Divisoløsning.

Vælger du og din virksomhed en Divisoløsning, så skal du ikke ud og lede efter en ny løsning igen om 3 eller 5 år, fordi den nuværende er blevet forældet. Idet vores løsninger er moderne, fleksible og skalerbare, har du sikkerhed for, at din virksomheds løsning møder jeres forventninger rigtig mange år frem og det vil spare jer for mange penge, når først sitet er oppe at køre.

3 gode grunde til at

Det bedste valg er Diviso.

Dansk in-house design, udvikling og support.

Vi har hovedsæde i Viborg og parkering lige ude foran døren. På kontoret sørger vi for design og udvikling af din webløsning og du kan altid komme i direkte kontakt med din kontaktperson.

 

Registrerede Umbraco-udviklere.

Vi er både Umbraco Registered Partner samt Umbraco Certifies Professional, hvilket er din sikkerhed for, at vores design- og udviklingsteam kan skabe den ultimativt bedste Umbraco CMS-løsning for lige netop din virksomhed.

Effektiv projektledelse.

Projektledelse er en kunst og vi har gjort det simpelt. Ved at spare de fordyrende processer og mellemled væk, får du større gennemsigtighed og bedre økonomi i opgaveløsningen. Hos Diviso får din virksomhed tilknyttet en fast kontaktperson, der står for jeres projekt og som har det fulde overblik. Vi holder ikke unødvendige og dyre møder "bare fordi", men prioriterer udviklingen af dit nye website baseret på en kontinuerlig konstruktiv dialog udvikler og virksomhed imellem. På den måde ved begge parter altid hvor bolden er og hvor langt der er til mål.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

wave