Corporate Website

shape
wave

Corporate website

Vores primære mål er at hjælpe dig i mål. Vi skaber optimale corporate website løsninger, uanset dit behov og din branche. Vores website løsninger er moderne og responsive og de fungerer som en direkte forlængelse af dit salgsorgan, idet de kan integreres med din virksomheds CRM-, PIM-, og ERP-systemer. Corporate website løsningerne kan vokse og udvikle sig i takt med din virksomheds vækst og derfor er en Divisoløsning et fremsynet og dynamisk valg, uanset behov, branche og rækkevidde. Vi er gerne med i processen fra start til slut, men vi bidrager også gerne på allerede igangværende projekter.

Skal vi give dig et Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Ring og få en uforpligtende snak

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Nyt Corporate website?

Vores corporate løsninger er baseret på det danskudviklede  content management system, Umbraco CMS, og vi har mange års erfaring med både Umbraco websites og Umbraco webshops.

Sammenlignet med andre CMS-systemer er Umbraco utroligt driftsikkert, idet der løbende laves opdateringer, fejlrettelser og sikkerhedstjek. Det giver dig som kunde en tryghed i at din webløsning næsten aldrig går ned, bliver hacket eller lignende. Måden, hvorpå Umbraco går til deres sikkerhed, er professionel og de er bevidste om deres ansvar over for kunder og brugere. Vi vil derfor til enhver tid anbefale dig at vælge en løsning lavet i Umbraco, da vores erfaring er, at det er den mest stabile løsning på markedet.

wave