Ny hjemmeside

Vi skaber optimale hjemmesider for vores kunder, uanset behov og branche.
Se pris info på en ny hjemmeside.

shape
wave

Ny hjemmeside

 

Hvad koster en ny hjemmeside?

For mange af vores kunder møder en standardløsning alle deres behov og mere til. Måden, hvorpå vi har struktureret vores standardløsning, giver dig et væld af muligheder med dens smarte modulopbygning og brugervenlige backend - og det er nok for størstedelen.
Visse virksomheder har imidlertid - af forskellige årsager - ønsker, der rækker ud over, hvad vores standardløsning indeholder.

Hvilken hjemmeside skal jeg vælge?

Det fremsynede valg er en Diviso Umbraco løsning.
Vælger du og din virksomhed en Diviso Umbraco løsning, så skal du ikke ud og lede efter en ny løsning igen om 3 eller 5 år, fordi den nuværende er blevet forældet. Idet vores løsninger er moderne, fleksible og skalerbare, har du sikkerhed for, at din virksomheds løsning møder jeres forventninger rigtig mange år frem og det vil spare jer for mange penge, når først sitet er oppe at køre.

En Umbraco CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere hjemmesiden med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres. Det gør din virksomheds arbejdsgange meget lettere.

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med din nye hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os for en samtale om mulighederne. Giv os et kald eller udfyld formularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Leder du efter en Umbraco partner?

Som Umbraco Registered Partner med over 20 års erfaring som udviklingshus, skaber vi hjemmesider og  webløsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og salg går op i en højere enhed - og hvor effektiv projektledelse er en selvfølge.

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Kontakt

Ny hjemmeside med responsivt design

Vi udvikler alle vores produkter i den nyeste Umbraco CMS-version. Du får derfor et design, der tilpasser sig den enhed, som dine besøgende benytter sig af, hvad enten det er mobil, tablet eller PC.

Ny hjemmeside med brugervenlig back-end

Umbraco har en dejlig simpel back-end, så det er nemt for dig at redigere websitets indhold - også hvis du ikke er en ørn til CMS-systemer. Grid-opbygningen og de mange moduler giver dig uendelige muligheder.

Ny hjemmeside

Vi bygger websitet ud fra dine ønsker. Du er derfor sikker på at få et professionelt website, der matcher din virksomheds identitet og som har alle de funktioner og integrationer, din virksomhed har brug for.

En Umbraco CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere websitet med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres. Det gør din virksomheds arbejdsgange meget lettere.

I Umbraco kan alt lade sig gøre. Du er ikke låst af andet end din fantasi og vi gør alt for at imødekomme dine ønsker - uanset hvor komplicerede og omfattende de er.

Når dit Umbraco-website først er oppe at køre, kræver det ikke megen vedligeholdelse. Ønsker du at redigere eller opdatere en side, så er det hurtigt gjort takket være den brugervenlige back-end.

Dit Umbraco-site gør det muligt for dig at arbejde dedikeret med teknisk søgemaskineoptimering direkte i back-enden. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne godt i gang med dette.

Umbraco gør det muligt at bygge store og komplicerede websites uden at miste overblikket.

Koncenton kom til os med et ønske om, at vi overtog og videreudviklede deres Umbracoløsning som var lavet ved et andet bureau, da den ikke helt mødte virksomhedens forventninger og behov. Koncentons website er nu blevet fuldstændig redesignet fra bunden, hvor vi har arbejdet med vores standardiserede Umbraco 8 løsning. Koncentons nye website har en del forskellige funktioner, der bidrager til en optimal brugeroplevelse på tværs af enheder. Det var særligt vigtigt for Koncenton, at deres nye site afspejler deres brandværdier og giver dem en professionel udstråling blandt investorer og andre samarbejdspartnere.

Danmarks Jægerforbund ønskede sig et nyt website, der var brugervenligt for deres medlemmer og hvor vigtig information og nyheder kunne vises på en overskuelig måde. De valgte os til opgaven pga. den brugervenlige back-end og de mange funktioner, som er tilgængelige med den smarte modulopbygning, der er i vores Umbracoløsning. Resultatet blev deres nye hjemmeside, som kan ses her. Vi havde undervejs en god dialog om ønskerne til det nye website og nogle af de vigtigste funktioner er listet nedenfor.

Ny hjemmeside - Ny hjemmeside pris - Hjemmeside udvikling - Ny hjemmeside overvejelser - Udvikling af hjemmesider

wave