Ny hjemmeside

shape
wave

Ny hjemmeside

 

Hvad koster en ny hjemmeside?

For mange af vores kunder møder en standardløsning alle deres behov og mere til. Måden, hvorpå vi har struktureret vores standardløsning, giver dig et væld af muligheder med dens smarte modulopbygning og brugervenlige backend - og det er nok for størstedelen.
Visse virksomheder har imidlertid - af forskellige årsager - ønsker, der rækker ud over, hvad vores standardløsning indeholder.

Hvilken hjemmeside skal jeg vælge?

Det fremsynede valg er en Diviso Umbraco løsning.
Vælger du og din virksomhed en Diviso Umbraco løsning, så skal du ikke ud og lede efter en ny løsning igen om 3 eller 5 år, fordi den nuværende er blevet forældet. Idet vores løsninger er moderne, fleksible og skalerbare, har du sikkerhed for, at din virksomheds løsning møder jeres forventninger rigtig mange år frem og det vil spare jer for mange penge, når først sitet er oppe at køre.

En Umbraco CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere hjemmesiden med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres. Det gør din virksomheds arbejdsgange meget lettere.

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med din hejemmeside, så tøv ikke med at kontakte os for en samtale om mulighederne. Giv os et kald eller udfyld formularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Leder du efter en Umbraco partner?

Som Umbraco Registered Partner med over 20 års erfaring som udviklingshus, skaber vi hjemmesider og  webløsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og salg går op i en højere enhed - og hvor effektiv projektledelse er en selvfølge.

Kontakt

Responsivt design

Vi udvikler alle vores produkter i den nyeste Umbraco CMS-version. Du får derfor et design, der tilpasser sig den enhed, som dine besøgende benytter sig af, hvad enten det er mobil, tablet eller PC.

Brugervenlig back-end

Umbraco har en dejlig simpel back-end, så det er nemt for dig at redigere websitets indhold - også hvis du ikke er en ørn til CMS-systemer. Grid-opbygningen og de mange moduler giver dig uendelige muligheder.

Ny hjemmeside
Ny hjemmeside pris
Hjemmeside udvikling
Ny hjemmeside overvejelser
Udvikling af hjemmesider

wave