Digitalt Bureau

Digitalt bureau

Vi er et professionelt digitalt bureau - vi har over 20 års erfaring med udvikling af software og vi har lavet apps i over 10 år - ja, faktisk lige siden Apple lancerede deres første iPhone. Vi er et helt hold af salgs-, tech- og marketingnørder, der alle brænder for at skabe løsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og marketing går op i en højere enhed.

Individuelle løsninger er vores spidskompetence.
Vi har mange års erfaring med at imødekomme de krav og behov, som B2B-virksomheder har, når de skal have udviklet et nyt website, en ny webshop eller en app. Vores fornemmeste opgave er at sætte os ind i din virksomhed, dens identitet og behov, så vi kan skabe et website, der møder alle dine ønsker og som understøtter din forretning. En Divisoløsning er skræddersyet til lige netop din virksomhed. Har I særlige ønsker, så udvikler vi også customløsninger.

Individuelt tilpassede B2B-webshops.
Hos Diviso får du en custommade webshop, der møder alle dine krav. Når alt kodes fra bunden, er du sikret en fleksibel og skalerbar løsning, hvor din virksomheds identitet skinner igennem og hvor kun fantasien sætter grænser.

Eksperter i appudvikling til alle platforme.
Vi har lavet apps siden Apple lancerede deres første iPhone, så vi tør godt kalde os eksperter i appudvikling - og vi er ikke bange for at tage en udfordring op, hvis du har særlige ønsker til din virksomheds app.

Hos Diviso går vi hele vejen for at imødekomme dine ønsker, hvis vores standardmoduler ikke imødekommer dine behov. Gennem dialog finder vi sammen ud af, hvilke behov din virksomhed har og vi udvikler gerne nye moduler og løsninger, hvis du har brug for det. Vi har med succes udviklet customløsninger for flere af vores samarbejdspartnere og det kan vi også gøre for dig - kun fantasien sætter grænser.

Digitalt Bureau

Digitalt bureau Holstebro
Digitalt bureau Silkeborg
Digitalt bureau Odense
Digitalt bureau Jylland
Digitalt bureau København
Digitalt bureau Århus
Digitalt bureau Randers
Digitalt bureau Herning
Digitalt bureau Viborg