Vi sørger for

Gennemsigtighed i
processen.

shape
wave

At udvikle et nyt website, en ny webshop eller en app kan virke som et uoverskueligt projekt - hvor skal man starte? Her hos Diviso har vi heldigvis mange års erfaring med lige netop dette og vi hjælper dig igennem fra start til slut. Vi har effektiviseret processen, så der arbejdes strategisk hen imod at levere et slutprodukt, som du er 110% tilfreds med. 

Vores erfaring med mellemstore og store virksomheder er, at udviklingen af en ny digital løsning, uanset om det er et website, en webshop eller en app, oftest er en langtrukken proces med mange beslutningstagere og meningsdannere, idet der nedsættes arbejdsgrupper på 5-6 - endda sommetider flere - personer, hvor alle har en holdning til specifikationer, funktioner og andre relevante faktorer, som har betydning for det nye site. De fleste digitale bureauer fakturerer for møder helt fra den indledende fase og frem til levering af produktet. Det resulterer meget ofte i, at kunden allerede på indledende møder har brugt mange tusinde kroner uden der er blevet udviklet det mindste.

Du sparer ressourcer

Spørger du os, så skal det ikke være mere avanceret end højst nødvendigt at få en ny webløsning op at køre. De to første felter i illustrationen ovenfor er lyse, idet vi allerede har valgt, hvad vi synes er den bedste CMS-løsning med flest muligheder og størst fleksibilitet. Vi har allerede udviklet platformen og back-enden, som din nye webløsning kommer til at benytte sig af. Derved er det blot sitets opbygning, design og funktioner, som vi sammen skal have klarlagt og allerede dér har du og din virksomhed sparet adskillige ressourcer, idet I ikke skal bruge tid på at klarlægge de to første trin.

Forventningsafstemning fra dag 1

Ved første møde taler vi om ønsker, muligheder, tidshorisont, budget og alt derimellem. Vi får klarlagt, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og vi får afstemt forventninger til samarbejdet, i såfald du ønsker at indgå sådan et. Vælger du, at du ønsker en Divisoløsning, så falder valget af platform naturligt på Umbraco CMS, da det er dét CMS-system, vi er eksperter i og dér, du får den mest brugervenlige back-end tilknyttet. Det eneste du skal gøre er, at tage stilling til, hvad du ønsker af dit nye website. Vi laver ikke blot websites fra bunden, men overtager og optimerer også gerne allerede eksisterende websites, hvis du føler, at I trænger til nye øjne på jeres projekt.

Klar ansvarsfordeling

Når alt det praktiske er på plads, får du tilknyttet en fast kontaktperson til dit projekt, ligesom vi forventer, at der også er en fast kontaktperson i din virksomhed. Ved at gøre det på denne måde sikrer vi, at der altid er styr på projektet og hvor langt det er - på den måde undgår vi også misforståelser og at dyrebar information går tabt, fordi der er for mange indover projektet. Ligeledes går der heller ikke unødvendigt meget tid med at ringe og skrive rundt, indtil et spørgsmål eller en opgave lander ved den rette person. Vi tager vor fælles tid seriøst og vil gerne bruge den bedst muligt, så det er vigtigt for os med en klar ansvarsfordeling, når vi løser vores opgaver.

Oplægget godkendes

Opgaven overleveres til udvikleren, som begynder på et udkast til projektet. Der udarbejdes et oplæg til sitets design og det sendes til godkendelse ved din virksomheds kontaktperson, der går det igennem med andre involverede personer i din virksomhed. Derefter går din virksomheds kontaktperson og vores udvikler oplægget igennem og vurderer, om det er, som det skal være. Er det dét, så begynder vi at kode sitet. Projektet deles op i faser med milepæle, så vi hele tiden er sikre på at projektet ikke stagnerer.

Løbende opdateringer og statusmøder

Vi sender dig løbende opdateringer og holder løbende statusmøder, så du kan komme med justeringer og feedback, hvis du ønsker at noget laves anderledes. Vores SEO-ekspert går desuden i gang med at opsætte jeres Google Masterkonto og de funktioner, der knytter sig hertil. Når sitet er kodet og oppe at køre, skal der tilføjes indhold i form af grafik, tekster osv. Da I er eksperter i lige netop jeres virksomhed, fås det bedste indhold ved at I selv producerer det og den brugervenlige back-end gør det nemt for jer selv at lægge det ind, men vi yder selvfølgelig support og tilbyder også gerne undervisning i back-enden, hvis I vælger vores Corporate-løsning.

Dit nye site er klar

Når du vurderer, at du er tilfreds med produktet og vi har tjekket at alt fungerer, som det skal, så er dit nye sit klar til at blive publiceret. Vi har sørget for integration med dine andre systemer og tjekket, at alle siderne og funktioner på dit site fungerer, som det skal, så dine besøgende får den bedst mulige oplevelse, men også så du kan følge deres færden på dit site og optimere din markedsføring og dit øvrige indhold, så dit site placerer sig højt i søgemaskinerne.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

wave