Umbraco webshop

Umbraco webshop

Vi udvikler alle vores produkter i den nyeste Umbraco CMS-version.

Umbraco har en dejlig simpel back-end, så det er nemt for dig at redigere Umbraco webshoppens indhold - også hvis du ikke er en ørn til CMS-systemer.

I Umbraco kan alt lade sig gøre. Du er ikke låst af andet end din fantasi og vi gør alt for at imødekomme dine ønsker på webshoppen - uanset hvor komplicerede og omfattende de er.

Når din Umbraco hjemmeside først er oppe at køre, kræver det ikke megen vedligeholdelse. Ønsker du at redigere eller opdatere en side, så er det hurtigt gjort takket være den brugervenlige back-end.

Umbraco eCommerce

En Umbraco webshop CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere websitet med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres.

OmniCommerce - eCommerce platform

Vælger du og din virksomhed en Divisoshop, får I naturligvis alle de moduler med, som er en del af vores websiteløsning. Derudover integreres jeres webløsning med vores webshopløsning OmniCommerce, som vi selv har udviklet. Fordi vi selv har udviklet løsningen, er der med en Divisoshop ingen begrænsninger - her får du fuld kontrol over, hvordan din webshop skal se ud og hvordan den skal bygges op.