Hvorfor Diviso?
Mere end blot et bureau!

 

Lyt med, mens Kristian deler, hvorfor Diviso bør være dit valg, og hvordan vores team altid stræber efter at opfylde dine digitale ambitioner gennem vores fokus på service, kvalitet og ordentlighed.

shape
wave
playicon

15 grunde til at vælge Diviso.

 

icon

Ekspertise og innovation.

Vores erfarne team af udviklere kombinerer ekspertise og innovation for at opnå de mest optimale løsninger. Vi har både erfarne eksperter og kreative unge udviklere, der sammen skaber en unik blanding af viden og nytænkning. Gennem faglig sparring sikrer vi, at vores kunder altid får den bedste løsning til deres behov.

icon

Gnidningsfri proces.

For os er processen afgørende - fra skitse til færdigt produkt og vedligeholdelse. Vi prioriterer procesoptimering og stræber altid efter at forbedre os på dette punkt for at sikre en problemfri og effektiv udviklingsproces. En af fordelene ved at arbejde tæt sammen med vores kunder er, at det giver os mulighed for bedre at vurdere, om processen fungerer optimalt for dem.

icon

Hurtig respons.

Vi svarer på vores kunders henvendelser inden for én arbejdsdag.
Når det drejer sig om en opgaveforespørgsel, bliver den enten straks sendt til estimering eller taget op på vores daglige udviklermøde.

icon

Fleksible prisstrukturer.

Vi tilbyder fast pris eller timebaseret fakturering, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine behov og budget. Du kan læse mere om forskellene her.

icon

Kompetent projektledelse.

Vi tilbyder direkte dialog med en dedikeret kontaktperson, som fungerer som projektleder for dit projekt og derfor har indgående kendskab til din løsning.

icon

Standardløsning til app og web.

Vi tilbyder standardløsninger til både app og web. Standardløsninger øger effektiviteten ved at genbruge eksisterende komponenter og kode, samtidig med at de sikrer pålidelighed og en bedre brugeroplevelse gennem afprøvede designmønstre.

Du kan læse om vores standardløsning til web her.

icon

Mindre omkostninger end forventet.

Vi er dedikerede til at levere realistiske estimater, hvilket betyder, at vores kunder ofte ender med at betale mindre end forventet. Faktisk er det sådan, at mere end 80% af de opgaver, vi estimerer, bliver udført hurtigere end forventet.

icon

Gennemsigtighed.

Vi prioriterer ærlighed og gennemsigtighed i vores fakturering, og vi kan altid redegøre for de fakturerede timer og arbejdet bag vores estimater.

icon

Omfattende erfaring.

Med over 20 års erfaring inden for web- og app-udvikling har vi opnået en dybdegående ekspertise på området. Hvis du vil læse mere om hvordan vi er endt hvor vi er i dag, kan du læse mere her.

icon

Skalérbarhed.

Vores løsninger er designet til at skalere og håndtere vækst samt øget brugertrafik uden at gå på kompromis med ydeevnen eller funktionaliteten.

icon

Stor indsigt i B2B-segmentet.

Vores primære kundegruppe består af B2B-virksomheder, hvilket har givet os en omfattende erfaring med at identificere, hvad der virker bedst inden for denne sektor. Som en indikation på vores ekspertise kan vi nævne, at vi bl.a. har et samarbejde med en af verdens førende B2B-virksomheder, der befinder sig blandt top-100.

icon

Kompetent rådgivning.

Vi deler vores ekspertise og anbefalinger undervejs i processen for at opnå det mest optimale resultat. Vi har lavet digitale løsninger et par gange før, så vi ved efterhånden en del om hvad der virker og hvad der ikke gør. Vi er desuden ikke bange for at udfordre vores kunders visioner, ikke fordi de nødvendigvis er forkerte, men fordi forskellige perspektiver fører til det bedste endelige resultat.

icon

Fokus på samarbejde.

Vi vægter et tæt samarbejde med vores kunder. Vi lytter til dine behov, idéer og feedback, og vi involverer dig aktivt i udviklingsprocessen for at sikre, at resultatet opfylder dine forventninger.

icon

Uendelige muligheder.

Vi tror på, at der kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan opnå. Vi er altid åbne for nye udfordringer og eksperimenterer gerne med nye ideer og teknologier.

icon

Unikke løsninger.

Selvom 2 virksomheder kan virke identiske er virksomheder ligesom mennesker, unikke.
Derfor forsøger vi også at tilpasse vores platforme så de bliver netop det, unikke!

Skal vi give dig et

uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

wave