Programmering af apps

shape
wave

App programmering

Vi tilbyder Apple iOS app prgrammering, Google Android app programmering og Windows Phone app programmering. Så uanset hvilken platform du ønsker at udgive din app til, kan vi hos Diviso programmere og rådgive dig gennem hele processen.

In-house app programmører

Når du vælger os, har du altid en fast kontaktperson, som sidder klar til at yde kompetent og hurtig service, når du har brug for det.

Leder du efter en App programmør?

Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal føre dine app idéer ud i livet. Ud over vores mange års erfaring, designer og programmerer vi alt in-house på vores kontor i Viborg.
Det betyder, at vi aldrig er mere end et telefonopkald væk, når du har brug for support eller har spørgsmål til din løsning.

Kontakt

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi programmerer apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger.


+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

App programmering - Kompetencer:
Programmering af app
Android programmering
Programmering af apps
iPhone programmering
App programmør

wave