App programmering

Få programmeret din app af erfarne in-house app programmører.

shape
wave

Programmering af app

Vi tilbyder Apple iOS app prgrammering, Google Android app programmering og Windows Phone app programmering. Så uanset hvilken platform du ønsker at udgive din app til, kan vi hos Diviso programmere og rådgive dig gennem hele processen.

In-house app programmører

Når du vælger os, har du altid en fast kontaktperson, som sidder klar til at yde kompetent og hurtig service, når du har brug for det.

Leder du efter en App programmør?

Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal føre dine app idéer ud i livet. Ud over vores mange års erfaring, designer og programmerer vi alt in-house på vores kontor i Viborg.
Det betyder, at vi aldrig er mere end et telefonopkald væk, når du har brug for support eller har spørgsmål til din løsning.

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi programmerer apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger.


+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

App programmering - Kompetencer:
Programmering af app
Android programmering
Programmering af apps
iPhone programmering
App programmør
Java
Swift
Kotlin

Java programmering

Java er et objektorienteret programmeringssprog, der er designet til at være sikkert, stabilt og portabelt. Det blev oprindeligt udviklet af Sun Microsystems, men sidenhen blev sproget erhvervet af Oracle Corporation.
Bruges bla. i webapplikationer og mobilapplikationer.

Xcode programmering

Xcode er en integreret udviklingsmiljø (IDE) udviklet af Apple til macOS-operativsystemet. Det bruges primært til at udvikle softwareapplikationer til Apple-enheder, herunder iOS, macOS, watchOS og tvOS.

App programmering Android

Kotlin programmering

Kotlin er et programmeringssprog udviklet af JetBrains, der primært sigter mod at være et moderne alternativ til Java. Det er især populært inden for udvikling af Android apps og tilbyder en række funktioner og forbedringer i forhold til Java.
Kotlin er et moderne, objektorienteret programmeringssprog, det er vokset hurtigt i popularitet i de seneste år.

Objective-C programmering

Objective-C er et programmeringssprog, der blev udviklet i begyndelsen af 1980'erne og er blevet brugt primært til at udvikle software til Apple's macOS og iOS-operativsystemer.

iOS programmering

Swift programmering

Swift er et programmeringssprog udviklet af Apple, der primært bruges til udvikling af applikationer til Apple-økosystemet, herunder iOS, macOS, watchOS og tvOS. Swift er et objektorienteret programmeringssprog, der er designet af Apple og open source. Det er designet til at være sikkert, udtryksfuldt og effektivt.

wave