Vi skaber

Professionelle CMS Umbraco webløsninger.

Umbraco CMS er et modulopbygget open-source CMS-system, der er bygget op i grids. Ved at benytte sig af grids, er man sikker på, at det indhold som man opretter, automatisk tilpasser sig hjemmesidens dimensioner og derfor altid ser strømlinet og professionelt ud på alle sider og enheder. Se de mange fordele og funktioner nedenfor eller læs mere om Umbraco CMS her.

shape
wave

Fordele ved en webløsning i Umbraco CMS.

Responsivt design

Vi udvikler alle vores produkter i den nyeste Umbraco CMS-version. Du får derfor et design, der tilpasser sig den enhed, som dine besøgende benytter sig af, hvad enten det er mobil, tablet eller PC.

Integration med CRM og ERP

En Umbraco CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere websitet med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres. Det gør din virksomheds arbejdsgange meget lettere.

Klar til SEO

Dit Umbraco-site gør det muligt for dig at arbejde dedikeret med teknisk søgemaskineoptimering direkte i back-enden. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne godt i gang med dette.

Brugervenlig back-end

Umbraco har en dejlig simpel back-end, så det er nemt for dig at redigere websitets indhold - også hvis du ikke er en ørn til CMS-systemer. Grid-opbygningen og de mange moduler giver dig uendelige muligheder.

Egnet til store og komplicerede websites

I Umbraco kan alt lade sig gøre. Du er ikke låst af andet end din fantasi og vi gør alt for at imødekomme dine ønsker - uanset hvor komplicerede og omfattende de er.

Egnet til store og komplicerede websites

Umbraco gør det muligt at bygge store og komplicerede websites uden at miste overblikket.

Skræddersyet design

Vi bygger websitet ud fra dine ønsker. Du er derfor sikker på at få et professionelt website, der matcher din virksomheds identitet og som har alle de funktioner og integrationer, din virksomhed har brug for.

Minimal vedligeholdelse

Når dit Umbraco-website først er oppe at køre, kræver det ikke megen vedligeholdelse. Ønsker du at redigere eller opdatere en side, så er det hurtigt gjort takket være den brugervenlige back-end.

Medfølgende moduler og funktioner.

Grideditor

Hver side på dit website vil være delt op i felter, som du selv kan tilføje, redigere og slette. I hvert felt kan du tilføje et væld af moduler som fx tekst og billeder, så du helt selv kan bestemme, hvordan indholdet på hver side skal sættes op.

Søgefunktion

Med en søgefunktion på dit website er det nemt for dine besøgende at finde dét, de leder efter.

Forhandlermodul

Opret en oversigt over din virksomheds forhandlere, der gør det nemt og hurtigt for dine besøgende at finde frem til en forhandler nær dem. Modulet kan laves med både kort- og listevisning.

Tekstredigeringsværktøj

Tekstredigeringsværktøjet giver dig mulighed for at oprette og tilpasse tekster, indsætte links eller særligt tilpassede HTML-koder. Det giver dig stor mulighed for at skabe lige netop dét, du ønsker.

Billedgalleri

Med et særligt tilpasset billedgalleri kan du lægge de billeder ind, som du ønsker at den besøgende skal se. Det kan være billeder fra tidligere opgaver eller lignende, du ønsker at bruge som portefølje.

Slider

Giver dig mulighed for at vise en række af billeder, der skifter i efter et angivet tidsinterval.

Lightbox

Med Lightbox-modulet kan du lægge dine videoer fra Youtube og Vimeo ind på dit website som en pop-up. Når musen holdes henover bogen, dæmpes resten af websites, så videoen er i fokus.

Drag and drop

Ligesom med grideditoren, så gør drag and drop-funktionen det muligt for dig at flytte rundt på sideindholdet med nogle få klik og uden at skulle kode.

Medarbejdermodul

Præsentér dine medarbejdere, uddyb deres kernekompetencer og sæt kunderne i direkte kontakt med den medarbejder, de skal have fat på.

Nyhedsmodul

Nyhedsmodulet gør det nemt at oprette nyheder på fx forsiden, så alle besøgende kan se, hvad der rører sig i din virksomhed. Nyhederne oprettes nemt i back-enden og de kan både kategoriseres og tages så modulet selv foreslår relaterede nyheder.

Kontaktformular

Indsæt en kontaktformular, hvor felterne kan tilpasses. Du kan fx bede dine besøgende indtaste deres e-mail og telefonnummer samt deres forespørgsel og så kan du kontakte dem, når det passer ind i din kalender.

Tabelmodul

Indsæt en tabel, hvor du fx sammenligner produkter eller viser priser for dine ydelser. Tabellen er en nem måde at at gøre vigtig information overskuelig på.

Niveaudelt menu

Med en niveaudelt menu skabes der overskuelighed for dine besøgende, men den bidrager også til at søgemaskinerne bedre kan "læse" og forstå dit website bedre.

Penneo

Signér dokumenter online vha. NemId. Tjek status på dokumenter og opsæt flows, hvis et dokument skal underskrives af flere personer. Dine blanketter, kontrakter eller andre dokumenter genereres ud fra dine Umbraco-sider.

Formulardesigner

Opret formularer, hvor du selv angiver regler og betingelser. Opret alt lige fra simple kontaktformularer og tilmelding til nyhedsbreve til større spørgeskemaundersøgelser.

Referencemodul

Giv dine besøgende indblik i dine tidligere samarbejder og kunder. Modulet har flere forskellige kategoriseringsmuligheder, så der kan sorteres efter fx branche, kategori eller titel.

Loginmodul

Dette modul gør det muligt for dine besøgende at logge ind på dit website og få adgang til sider, der er forbeholdt dem. Her kan de fx - hvis du har en B2B-webshop tilknyttet - få adgang til at se dit produktkatalog og bestille varer.

Call to action-boks

Call to action-modulet giver dig mulighed for at opmuntre den besøgende til en handling, fx "se priser" eller "kontakt nu".

Tidslinje

Hvis du fx ønsker at illustrere en proces eller lignende, har du mulighed for at oprette en tidslinje i vores tidslinjemodul. Det giver overblik, så du hurtigt kan visualisere din pointe.

Flersproget CMS

Den flersprogede CMS giver dig mulighed for at få dit website på flere forskellige sprog, alt efter hvilke markeder din virksomhed opererer i.

MailChimp

Ønsker du at indsamle subscribers og sende dine besøgende nyhedsbreve, gode tilbud eller lignende, så har du mulighed for at få integreret MailChimp med dit website. Med en formular tilføjes dine besøgende nemt til dit newsflow.

Sociale medier og søgemaskiner.

Oprettelse af Google Master-konto

Vi opsætter denne konto for dig, så du har adgang til værdifulde værktøjer såsom: Google My Business, Google Analytics, Google AdWords, Google Tag Manager, Google Webmaster Tools og Youtube.

Youtube og Vimeo

Har din virksomhed en Youtubekanal, kan vi integrere den med din Google Masterkonto og sørge for, at din Youtubekanal optimeres til brug i masterkontoen. Alt indhold fra Youtubekanalen kan vises på din hjemmeside.

Standardopsætning af teknisk SEO

Dit Umbraco-site gør det muligt at arbejde dedikeret med teknisk søgemaskineoptimering, så dit website får en optimal visning i søgemaskinerne og derved ses af flere. Opret titler, beskrivelser, metatags m.m.

Google MyBusiness

En Google MyBusiness konto gør det muligt for dig at bestemme, hvilke oplysninger og billeder der skal vises, når brugere og potentielle kunder søger på din virksomhed på Google.

Google Tag Manager

Med Google Tag Manager har du mulighed for at indsamle og tracke teknisk data relateret til dine KPI'er.

Open-Graph-Tags til SoMe

Denne funktion gør det muligt for dig, at styre hvordan din virksomheds SoMe-opslag ser ud, når de deles af andre. Så er du sikker på, at det er de rigtige budskaber og billeder, som deles og du er sikret fuld kontrol over, hvordan virksomheden præsenteres.

Google Analytics

Med en standardinstallation får du indsigt i, hvorrdan dine besøgende anvender dit site, hvor de kommer fra, hvilke enheder de benytter og meget, meget mere.

Google Search Console

Få indsigt i hvordan Google crawler og indekserer din virksomheds website. Webmaster Tools giver dig besked, hvis der er problemer med dit website, holder styr på dine 404-sider, tjekker dine indgående links og viser hvilke søgeord, der placerer højt i søgemaskinerne.

Support, hjælp og undervisning.

Undervisning i back-end

Vi sørger for, at du og dine medarbejdere får grundig undervisning i brugen af jeres webløsning, så I bliver godt klædt på til hverdagen med det nye system, og I får mulighed for at stille spørgsmål og se, hvordan jeres nye back-end fungerer.

Sitecrawler

Når dit nye website skydes i luften, laver vi en sitecrawler-test, hvor vi sikrer os, at alle sider er hurtige og uden kritiske fejl. Vi sørger for at alt er optimeret inden lancering, så dit site er 110% klar til besøgende - efterfølgende gør vi det samme jævnligt.

Rewritemodul

Vi sørger for at dine besøgende ser en URL i browserens søgefelt, som du selv kan angive, så din webside har en mere professionel fremtoning end hvis URL'en fx er unødvendig lang.

Support pr. mail, telefon eller via fællessupport

Du kan altid kontakte din faste kontaktperson via e-mail eller telefon, hvis du har brug for hjælp til dit produkt. At du har en fast kontaktperson, er med tll at spare dig tid, da personen allerede er inde i dit produkt og hurtigt kan hjælpe dig.

Google PageSpeed

Vi sætter Google PageSpeed op for dig og tester loadingtiden på dit site på forskellige typer af enheder. Funktionen tilgås i Umbraco, så du altid selv kan holde øje med loadingtiden - disse test køres hver gang du foretager den mindste ændring på dit site.

Overvågning af site

Vi udfører altid en proaktiv overvågning af dit site. Det betyder, at vi hele tiden holder øje med, om alt på dit site fungerer, som det skal. Vores SEO-specialist holder bl.a. øje med både sitecrawling, PageSpeed, mobilvenlighed, fejlsider m.m.

Redirectmodul

Vi sørger for at dine besøgende omdirigeres til en anden side, hvis en af dine sider slettes. På den måde er du med til at bestemme, hvor dine besøgende i stedet skal sendes hen, hvis de ikke kan tilgå den side, der er. blevet slettet.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

wave