Salgs- og præsentationsværktøj.

_________________

Del filer med dit team, find filerne hurtigt og nemt, kommunikér med kunder
og analysér dit salgsmateriales performance.

shape
wave


"OmniShare giver os mere gennemsigtighed mellem salg og marketing. Kommunikation gennem appen giver os værdifulde indsigter i vores kunderejse, og vi kan arbejde mere intelligent og målrettet med vores salg og service."

Rynkeby Foodservice
Anna Katrine Kaas Rasmussen
Product Manager

"Med OmniShare har vores salgs- og serviceafdelinger mere tid og adgang til det rette indhold, hvilket øger deres effektivitet og dermed resulterer i flere salg samt et højere serviceniveau."

MicroMatic
Peter Vejlgaard Jørgensen
Global Marketing Director

"Omnishare giver os en stabil og standardiseret salgsplatform, som tillader os at distribuere indhold effektivt på tværs af organisationen og hele kloden. Alle vores medarbejdere er altid opdaterede med det nyeste indhold."

SKOV A/S
Stig Veis Jorgensen
Marketing Manager

Præsentationer

Del og administrer indhold med dit team fra én central platform.


Med funktionen 'Presentations' har dine sælgere altid adgang til relevante materialer, som er gemt digitalt på samme sted. Som administrator kan du uploade filer, og tilpasse deres specifikke adgang, så dine teams altid har de nyeste filer, der er relevante for dem, lige ved hånden.

Alle filerne kan tilgås når som helst og hvor som helst - også offline.
Dine salgsrepræsentanter vil altid have de nyeste digitale brochurer og kataloger ved hånden.

Med presentations-funktionen slipper du for bekymringer om at sælgerne benytter sig af forkerte og forældede salgsmaterialer.

Mailsender

Giv salgsteamet et effektivt værktøj, der giver dem mulighed for at få indsigt i kunderejsen.


Mailsender giver mulighed for at skrive mails og sende dem direkte fra OmniShare-appen - også offline.

Når dine sælgere er færdig med et møde med en kunde, kan de sende dem al relevant salgs- og marketingmateriale direkte, mens de stadig er til stede med dem.
Fra appen man kan skrive noter i PDF-filer og derefter sende PDF'en til kunden, så de har en kopi af de samme noter fra mødet.

Man kan også se, hvornår kunder åbner mails, hvilke materialer de ser på og hvor længe. På den måde kan sælgerne følge op på det rigtige tidspunkt og med indsigt i hvad kunden har interesseret sig for. 

Med vores Mailsender kan man oprette og bruge forskellige skabeloner, når man skriver e-mails, f.eks. en besked om "Tak for et godt møde". På den måde sparer dine sælgere tid, når de kommunikerer med kunder.

Eventuelle vedhæftede filer kan være så store, som du ønsker.

Formularer

Indsaml og administrer kundedata digitalt, så salgsrepræsentanter kan arbejde smartere.


OmniShare-formularer har vist sig at være et værdifuldt værktøj for mange virksomheder.
Formularer gør det muligt for virksomhedens sælgerteam at registrere specifikke kundedata direkte og nemt.

Alle relevante data, som man normalt ville skulle huske og behandle senere, kan man nu indsætte direkte i OmniShare-appen og sikre, at det er struktureret på den ønskede måde.

Formularer sikrer også, at virksomheden har alle de indsamlede data samlet på ét sted og tilgængelige, når der er brug for dem.

Formularer kan integreres med virksomhedens eksisterende ERP- og CRM-systemer, hvilket gør det nemt at oprette en omfattende platform med alle dine materialer samlet.

Derudover kan man hurtigt dele data og formularer med resten af virksomheden eller specifikke teams, så det kan behandles hurtigt, og dine kolleger kan få indsigt i kunderejsen uden at skulle vente på, at du vender tilbage til kontoret og indtaster dataene i et CRM-system.

Kontakt os for at høre mere om hvad
OmniShare kan gøre for din virksomhed.

 

Fang os på telefon

+ 45 87 25 00 87

eller pr. mail

info@diviso.dk

Mulighed for at få en custom platform.


OmniShare tilbyder en enterprise-plan, der inkluderer en fuldt skræddersyet platform, som kan tilpasses virksomhedens specifikke behov. Denne plan giver virksomheder mulighed for at oprette deres egen brugerdefinerede platform, der er fuldt integreret med deres eksisterende arbejdsprocesser og softwareløsninger.

Kontakt os i dag for at lære mere om OmniShares enterprise-plan og få skræddersyet en platform, der passer perfekt til din virksomhed.

 

 

playicon

Et udpluk af kunder der benytter OmniShare.

 

wave