Umbraco webshop

shape
wave

Umbraco webshop

Vi udvikler alle vores produkter i den nyeste Umbraco CMS-version.

Umbraco har en dejlig simpel back-end, så det er nemt for dig at redigere Umbraco webshoppens indhold - også hvis du ikke er en ørn til CMS-systemer.

I Umbraco kan alt lade sig gøre. Du er ikke låst af andet end din fantasi og vi gør alt for at imødekomme dine ønsker på webshoppen - uanset hvor komplicerede og omfattende de er.

Når din Umbraco hjemmeside først er oppe at køre, kræver det ikke megen vedligeholdelse. Ønsker du at redigere eller opdatere en side, så er det hurtigt gjort takket være den brugervenlige back-end.

Umbraco eCommerce

En Umbraco webshop CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere websitet med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres.

OmniCommerce - eCommerce platform

Vælger du og din virksomhed en Divisoshop, får I naturligvis alle de moduler med, som er en del af vores websiteløsning. Derudover integreres jeres webløsning med vores webshopløsning OmniCommerce, som vi selv har udviklet. Fordi vi selv har udviklet løsningen, er der med en Divisoshop ingen begrænsninger - her får du fuld kontrol over, hvordan din webshop skal se ud og hvordan den skal bygges op.

 

Fordi Umbraco er et open source CMS-system, er det muligt at integrere det med eCommerce, CRM, ERP, nyhedsmails osv. Det giver dig mulighed for at indrette dit site, så det matcher præcis de behov, du har. Ønsker du at folk skal kunne tilmelde sig dit nyhedsbrev? At koble en webshop på? At trække data ud i dit CRM-system? Så kan Umbraco det hele.

De mange modulfunktioner gør det muligt at skabe et indbydende website og fordi det er kodet, som det er, så vil det - uanset hvilke moduler du benytter på hver side - altid tilpasse sig forskellige typer af enheder, så du ikke mister trafik, fordi din side ikke er responsiv.

Umbraco har en del muligheder, der gør det nemt for dig at arbejde strategisk med søgemaskineoptimering direkte i din back-end. SEO bliver til stadighed mere og mere vigtigt, hvis du ønsker at rangere højt i søgemaskinernes visninger og nå ud til dine kunder, så dette burde være en afgørende faktor, når du skal vælge platform. Det samme gør sig gældende med de mange funktioner, der knytter sig til din Google Masterkonto, hvor du kan arbejde fokuseret med social media tags, analyse af dine besøgendes færden på dit website og med din markedsføring.

Kontakt

Umbraco webshop
Umbraco ecommerce
Umbraco ecommerce webshop
Umbraco shop

Umbraco B2B webshop
Umbraco Professionel webshop

wave