Webbureau Ålborg

Mere end blot et webbureau!
Webbureau Ålborg - Se hvorfor Diviso bør være dit valg.

shape
wave

Bureau Ålborg

Vi er et professionelt webbureau - vi har over 20 års erfaring med udvikling af software. Vi er et helt hold af salgs-, tech- og marketingnørder, der alle brænder for at skabe løsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og marketing går op i en højere enhed.

Leder du efter et digitalt bureau i Ålborg?

Vi leverer webløsninger til virksomheder i Danmark.
Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal have udviklet din webløsning. Ud over vores mange års erfaring, designer og udvikler vi alt in-house på vores kontor i Viborg.
Det betyder, at vi aldrig er mere end et telefonopkald væk, når du har brug for support eller har spørgsmål til din webløsning.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Ring og få en uforpligtende snak

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Det fremsynede valg er en Divisoløsning.

Vælger du og din virksomhed en Divisoløsning, så skal du ikke ud og lede efter en ny løsning igen om 3 eller 5 år, fordi den nuværende er blevet forældet. Idet vores løsninger er moderne, fleksible og skalerbare, har du sikkerhed for, at din virksomheds løsning møder jeres forventninger rigtig mange år frem og det vil spare jer for mange penge, når først sitet er oppe at køre.

Digitalt bureau Ålborg
Webbureau Ålborg
Umbraco bureau Ålborg

Brugervenlig backend

Det brugervenlige back-office gør det nemt for dig selv at oprette nye sider og undersider eller at tilpasse de eksisterende sider. På den måde får du et fleksibelt og skalerbart CMS-system, der understøtter din virksomheds identitet. Får du behov for at tilføje en ny side, så gøres det nemt på et par sekunder, hvorefter du kan tilføje moduler og tilpasse opbygningen og indholdet af siden. Når du har tilføjet de moduler, som du ønsker, er det nemt at tilpasse indholdet. Det avancerede tekstredigeringsværktøj giver dig mange muligheder for tekstforfatning direkte i back-office, du kan indsætte og tilpasse billeder samt mange andre ting - se alle mulighederne her.

Det særligt dejlige ved at arbejde i Umbracos back-office er, at det er logisk - selv for personer, der ikke har erfaring med programmering. Når en side redigeres, vil modulopbygningen gøre det overskueligt for dig, hvordan siden vil fremstå for besøgende. Du kan gemme dit indhold løbende og se et preview og sikre dig, at det er, som du ønsker det, før du publicerer det. Når du vurderer, at indholdet er klar til at blive delt, publiceres det med et enkelt klik.

wave