Webbureau København

Mere end blot et webbureau!
Webbureau København - Se hvorfor Diviso bør være dit valg.

shape
wave

Bureau København

Vi er et professionelt webbureau - vi har over 20 års erfaring med udvikling af software. Vi er et helt hold af salgs-, tech- og marketingnørder, der alle brænder for at skabe løsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og marketing går op i en højere enhed.

Leder du efter et digitalt bureau i København?

Vi leverer webløsninger til virksomheder i Danmark.
Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal have udviklet din webløsning. Ud over vores mange års erfaring, designer og udvikler vi alt in-house på vores kontor i Viborg.
Det betyder, at vi aldrig er mere end et telefonopkald væk, når du har brug for support eller har spørgsmål til din webløsning.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Ring og få en uforpligtende snak

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Det fremsynede valg er en Divisoløsning.

Vælger du og din virksomhed en Divisoløsning, så skal du ikke ud og lede efter en ny løsning igen om 3 eller 5 år, fordi den nuværende er blevet forældet. Idet vores løsninger er moderne, fleksible og skalerbare, har du sikkerhed for, at din virksomheds løsning møder jeres forventninger rigtig mange år frem og det vil spare jer for mange penge, når først sitet er oppe at køre.

Digitalt bureau København
Webbureau København
Umbraco bureau København

.NET-baseret open source CMS
Umbraco CMS er et gratis .NET-baseret open source CMS-system. Et CMS-system er et stykke brugervenligt software, som anvendes internt i en virksomhed til at oprette, organisere og håndtere indholdet på en hjemmeside med. I CMS-systemet kan du derfor nemt og overskueligt oprette og redigere i indholdet på din hjemmeside, uden du behøver at have kendskab til programmering. Du kan tilgå det med et login fra enhver almindelig browser og det er derfor muligt at tilgå sit CMS-system, uanset hvor i verden du befinder dig.

wave