10 gode grunde til at vælge en Umbraco webløsning

Umbraco CMS er et danskudviklet content management system, som er et anerkendt og meget populært open source CMS.

Med en høj fleksibilitet og et hav af plugin og integrationsmuligheder er Umbraco særdeles velegnet CMS, uanset om du har behov for en simpel webløsning eller en komplet Umbraco webshop.

Se hvad nogle af vores kunder siger om deres Umbraco webløsning

Vi har mange års erfaring med udvikling af webløsninger med Umbraco CMS og vi tilbyder et hav af integrationsmuligheder med dine eksisterende systemer. Læs mere om nogle af de mange grunde til at vælge en Umbraco baseret løsning herunder.

 • Responsive design
  Med et responsive design sørger vi for, at dit website vises optimalt på tværs af mobile enheder, tablets og desktop. Dette sikrer den optimale brugeroplevelse for dine besøgende.

 • Brugervenlig back-end
  Umbraco CMS er en utroligt brugervenlig back-end, som gør det nemt at oprette og vedligeholde dit website. Bl.a. vha. WYSIWYG-editor, drag and drop funktionalitet og meget mere.

 • Undervisning i Umbraco back-end
  Vælger du en webløsning hos os, sørger vi for at klæde dig godt på, til at benytte de mange features i Umbraco CMS. Du bliver undervist i brugen af Umbraco back-end, så du kan udnytte det fulde potentiale ved din nye back-end.

 • Unikt tilpasset design, der følger jeres grafiske profil
  En professionel og lækker webløsning er i høj grad med til at understøtte virksomhedens brand-image og identitet. Derfor sørger vi for, at det nye website følger jeres nuværende grafiske profil.

 • Standardiseret og gennemtestet løsning
  Alle løsninger tilpasses specifikt efter dine behov og ønsker, baseret på en gennemtestet standard-platform. Dette sikrer dig fuld funktionalitet fra dag et og du skal ikke betale dyre udviklingsomkostninger.

  Læs mere om vores standard løsning her

 • Integration med ERP og CRM
  Mulighed for integration til dine eksisterende systemer, giver dig mulighed for at tilvælge Ucommerce med betalingsgateway, opsætning af kundeklub/forhandler-shop o.l.

 • Dansk in-house design, udvikling og support
  Vi har hovedsæde i Viborg, hvor vi sørger for design og udvikling af din webløsning. Du får desuden en fast kontaktperson, så du kommer i kontakt med den samme person hver gang – det sparer dig tid, da du ikke skal sætte en anden person ind i din løsning.

 • Certificerede Umbraco udviklere
  Vi er både Umbraco Registred Partner samt Umbraco Certified Professional, hvilket giver dig en sikkerhed om, at vores design- og udviklingsteam kan sikre dig den ultimativt bedste løsning med Umbraco CMS.

 • Proaktiv overvågning af site
  Vi udfører altid en proaktiv overvågning af dit site. Dette er din sikkerhed for, at vi overvåger, at alt på dit site fungerer og kører, som det skal. Både mht. sitecrawling, PageSpeed og mobilvenlighed, fejlsider (redirects) m.m.

 • Forberedt til SEO og Social sharing
  Vælger du en webløsning med Umbraco, sørger vi for de nødvendige opsætninger til dit fremadrettede tekniske SEO arbejde og markedsføring. Dette inkluderer opsætning af de gængse værktøjer, samt muligheden for implementering af Open-Graph tags.

Vi har bl.a. leveret til:

Skal vi tage en snak om dine muligheder?