Diviso

Diviso er en underafdeling af MySupport.dk. Hos Diviso beskæftiger vi os med design og udvikling af professionelle webløsninger.

Vi har hovedsæde i Viborg, hvor vi designer og udvikler alle vores løsninger in-house. Det betyder, at du som kunde kan forvente hurtig og kompetent service med en fast kontaktperson.

Læs mere

Corporate web

Med en corporate webløsning hos Diviso er du sikret en løsning, som er baseret på en gennemtestet platform og med en brugervenlig back-end. Vi anvender Umbraco CMS på alle vores webløsninger, hvilket sikrer dig optimal brugervenlighed samt et hav af integrationsmuligheder.

Vælger du en corporate webløsning hos os, sikrer du dine nye besøgende et professionelt førstehåndsindtryk af din virksomhed og dine produkter. Styrk din identitet og dit image med en responsive løsning fra Diviso.

  • Responsive design
  • Billede slider
  • Brugervenlig back-end
  • Mulighed for integration

Læs mere

Ucommerce

B2B e-handel halter i høj grad efter B2B markedet, og vi har gennem årene udviklet flere B2B løsninger, som tilbyder alt fra kendte webshops til lukkede kundezoner, integration og meget andet.

Vi tilbyder selvfølgelig også Ucommerce løsninger til B2C markedet, som du kender det fra diverse webshops. Vi integrerer vores løsninger med dine eksisterende ERP-, CRM- og CMS-systemer.

Du kan læse mere om nogle af vores Ucommerce løsninger til både B2B og B2C markedet under cases. Vil du læse mere om Ucommerce, og hvilke muligheder vi tilbyder, kan du læse mere herunder.

 

Læs mere