10 punkter til dit nye website.

shape
wave

Der er mange måder at sikre kvaliteten af et nyt website - og herunder har vi udvalgt 10 vigtige elementer som du bør overveje før, under og efter lancering af dit nyt website:

  1. Brugervenlighed
    Sørg for, at dit website er let at navigere og forstå for alle brugere. Dette inkluderer f.eks. at have en logisk struktur, klare opkald til handling, og intuitive menufunktioner.
    Hos Diviso sørger vi for at have brugervenligheden in mente både for dine kunder og dine redaktører, ved at inddrage og teste brugervenligheden løbende igennem hele udviklingsprocessen

  2. Indhold
    Kontroller, at alle tekster og billeder er korrekte og up-to-date, og at de passer til målgruppen og formålet med websitet. På den måde fremstår dit website altid opdateret og professionelt. Med en umbraco-løsning er det ikke noget problem at holde websitet opdateret.

  3. Teknik
    Kontrollér, at alle links og formularer fungerer korrekt, og at dit website er optimeret til forskellige enheder og webbrowsere. 
    Vi sørger selvfølgelig at alting er kontrolleret og kvalitetstestet inden launch, og vi overvåger også løbende eventuelle fejl på din webløsning.
    Derudover indeholder vores standard-løsning til Umbraco også værktøjer til at sikre at teknikken er i orden - helt "automagisk" :)

  4. SEO
    Sørg for, at dit website er optimeret til søgemaskiner, så det bliver nemt at finde for dine målgrupper. Dette inkluderer f.eks. at have relevante meta-tags og et struktureret indhold.
    Vores standardløsning indeholder, selvfølgelig, de værktøjer du skal bruge til SEO - og har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe

  5. Performance
    Kontroller, at dit website indlæses hurtigt og uden problemer, så brugere ikke bliver frustrerede og forlader siden.
    Vi bruger eksterne værktøjer til at teste websitet, bl.a. GTmetrix som giver et indblik i hvor godt dit website performer. 

  6. Responsivt design
    Sørg for, at dit website ser godt ud og fungerer på alle enheder, herunder smartphones, tablets og laptops.
    Ligesom teknik og hastighed er vigtigt, så er det også vigtigt at dit website kan ses på alle devices - og det sørger vi selvfølgelig også for, inden vi lancerer dit website.

  7. Webstandarder
    Overhold gældende webstandarder, så dit website er tilgængeligt for alle brugere, uanset deres browser eller enhed.

  8. Sikkerhed
    Sørg for, at dit website er sikkert at bruge for dine brugere, f.eks. ved at implementere SSL-kryptering og tage forholdsregler mod hackerangreb.
    SSL/HTTPS er en selvfølge ved nye websites - så det sørger vi selvfølgelig også for. Derudover overvåger vi konstant dit website og sørger for, proaktivt, at håndtere eventuelle problemer. 

  9. Adgang til information
    Sørg for, at dine brugere nemt kan finde den information, de søger, enten gennem en søgefunktion eller ved at strukturere dit indhold på en logisk måde.
    Vi hjælper gerne med rådgivning omkring en logisk og brugervenlig struktur på dit website. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også at installere en god søgefunktion på dit website

  10. Analyse
    Brug analyseværktøjer til at måle og forstå, hvordan dine brugere interagerer med dit website, så du kan forbedre deres oplevelse.
    Det er meget værdifuldt, løbende, at analysere på hvordan dit website bliver brugt. Derfor anbefaler vi altid at installere minimum 1 analyseværktøj, som kan vise dig hvordan dit website bliver brugt og hvor du kan optimere.

wave