Webbureau

shape
wave

Webbureau

Vi er et professionelt webbureau - vi har over 20 års erfaring med udvikling af software. Vi er et helt hold af salgs-, tech- og marketingnørder, der alle brænder for at skabe løsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og marketing går op i en højere enhed.

Profesionelle CMS Umbraco webløsninger.
Umbraco CMS er et modulopbygget open-source CMS-system, der er bygget op i grids. Ved at benytte sig af grids, er man sikker på, at det indhold som man opretter, automatisk tilpasser sig hjemmesidens dimensioner og derfor altid ser strømlinet og professionelt ud på alle sider og enheder.

Vi udvikler alle vores produkter i den nyeste Umbraco CMS-version. Du får derfor et design, der tilpasser sig den enhed, som dine besøgende benytter sig af, hvad enten det er mobil, tablet eller PC.

En Umbraco CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere websitet med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres. Det gør din virksomheds arbejdsgange meget lettere.

Vi bygger websitet ud fra dine ønsker. Du er derfor sikker på at få et professionelt website, der matcher din virksomheds identitet og som har alle de funktioner og integrationer, din virksomhed har brug for.

Når dit Umbraco-website først er oppe at køre, kræver det ikke megen vedligeholdelse. Ønsker du at redigere eller opdatere en side, så er det hurtigt gjort takket være den brugervenlige back-end.

Skal vi give dig et Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Ring og få en uforpligtende snak

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Professionelle webløsninger


For mange af vores kunder møder en standardløsning alle deres behov og mere til. Måden, hvorpå vi har struktureret vores standard webløsning, giver dig et væld af muligheder med dens smarte modulopbygning og brugervenlige backend - og det er nok for størstedelen. Visse virksomheder har imidlertid - af forskellige årsager - ønsker, der rækker ud over, hvad vores standard webløsning indeholder.

Måske har du endnu ikke fundet en smart måde at formidle et særligt budskab på, måske har du behov for en særlig integration eller måske tænker du blot store tanker og har en god idé, som vi endnu ikke selv har tænkt på. Uanset årsagen, så er vores primære fokus at udvikle løsninger, der har værdi for vores kunder - er behovet der, så skaber vi løsningen. Så tøv ikke med at række ud til os, så vi sammen kan få din idé eller drøm realiseret.

wave