Ring og få en uforpligtende snak

+45 25 94 60 92

eller på

salg@diviso.dk

Lidt om os

Om Diviso

Diviso.dk er en del af virksomheden, MySupport.dk, som er et full-service, in-house udviklingshus indenfor både app- og hjemmesideudvikling samt udvikling og analyse af online markedsføring.

Hos Diviso beskæftiger vi os med design og udvikling af professionelle webløsninger og e-handelsløsninger, som kan hjælpe din virksomhed med at få en professionel online profil, der støtter op om jeres brand image og giver jeres besøgende det rette indtryk. Vi har mange års erfaring indenfor faget, og vi tilbyder udvikling af corporate webløsninger samt e-handelsløsninger baseret på det populære og brugervenlige danske system, Umbraco CMS.

Vi har hovedsæde i Viborg, hvor vi har vores daglige gang, og vi designer og udvikler alle produkter in-house, men vi har kunder i over hele landet. For dig som kunde betyder det, at du kan forvente en hurtig og kompetent service med en fast kontaktperson.

Hvorfor vælge Diviso?

En af vores helt store styrker er, at vi er en flok nørder med en stor passion for god kode. Derfor udfører vi altid vores arbejde 110 %, og vi er med dig hele vejen igennem – lige fra første kontakt til support af dit produkt. Derudover har vi mange års erfaring med webudvikling samt optimering og support på vores eksisterende løsninger, og du er derfor sikret en dokumenteret proces. 

Hos Diviso anvender vi Umbraco CMS til alle vores løsninger, og vi er Umbraco Registrered Partner, som betyder, at vores design- og udviklingsteam kan sikre dig den ultimativt bedste løsning med Umbraco CMS. 

  • Umbraco Registrered Partner
  • Mange års erfaring
  • Dansk, in-house design og udvikling 
  • Brugervenligt back-end/administrationssystem