OK Snacks

OK Snacks leverer snacks af høj kvalitet til folket, og Divisos OmniShare-platform bringer et salgsværktøj af høj kvalitet til OK Snacks.

OmniShare har for OK Snacks, været et stærkt salgsværktøj med et robust sæt funktioner. Nedenfor ser vi nærmere på de fordele de har fået af deres samarbejde med os.

Kontakt
shape
wave

Tidsbestemt opfølgning

OmniShares indbyggede mailsender med landingpage-funktion informerer OK Snacks om, hvornår en kunde har åbnet det tilsendte indhold. Dette giver indsigt i kunderejsen, og er en opfordring til sælgeren om at følge op på kunden, der aktivt viser interesse for deres produkter.

Dette er med til at generere mere salg, ved at man udnytter de tidspunkter hvor kunders interesse topper, og dermed reducerer tabet af kunder på grund af dårlig timing.

De vigtigste fordele ved denne funktion er naturligvis at vide, hvornår indholdet man har sendt bliver åbnet, og ikke at skulle bekymre sig om størrelsen på vedhæftede filer, og systemet med mailstatistik.

Mail statistik

Når indhold sendes via e-mailsystemet i platformen, indsamler det automatisk data om det indhold, der er blevet sendt. Derefter analyserer OK Snacks, hvordan deres leads interagerer med indholdet.

Dette gør det muligt at udlede, hvilke mails der præsterer bedst, og hvilket indhold der er mest interessant for forskellige leads. De kan bruge disse oplysninger til at sende lignende produkter til dem, eller finde andet materiale at distribuere.

Afsend ordrer uden at være online

Når OK Snacks er ude på messer for at sælge flæskesvær i verdensklasse, behøver de ikke at bekymre sig om at være online, da ordremoduls-funktionen lader dem oprette ordrer i OmniShare offline, og synkronisere med deres ERP-system senere, når de igen er online.

Dette giver dem mulighed for at deltage i messer rundt om i verden, og opretholde det samme niveau af produktivitet og professionalisme lige meget, om de er online eller offline. Når alt deres materiale er samlet i platformen, er de altid i stand til at fremvise deres produkter til enhver tid.

Stop med at spilde tid

OK Snacks har frigivet mere tid til produktivitet, da de ikke længere behøver at på manuel vis overføre ordrer fra notesbøger til deres ERP. Ved at fjerne trivielle opgaver, og centralisere alt materiale i én platform, gør arbejdsgangen for brugerne hurtigere og mere strømlinet, hvilket har en enorm betydning for OK Snacks med deres omkring 150 ansatte.

Det bliver endnu bedre for dem, da færre trivielle opgaver betyder gladere og mere produktive medarbejdere, der bruger tid på mere engagerende og udfordrende opgaver.

OK Snacks A/S blev etableret i 1982, og er nu blandt verdens førende producenter af sprøde flæskesvær, og tilbyder desuden et komplementært sortiment af snacks, popcorn, peanuts, chips og Tex-Mex varianter.

Med et stærkt fokus på, at levere verdens bedste flæskesværprodukter, er de steget til toppen af ​​snackindustrien. De har nu omkring 150 medarbejdere, og eksporterer til mere end 20 lande.

Vi har også arbejdet for...

wave