Lad os hjælpe din

virksomhed med en

Skræddersyet webløsning.

shape
wave

Individuelle løsninger er vores spidskompetence.

Vi har mange års erfaring med at imødekomme de krav og behov, som B2B-virksomheder har, når de skal have udviklet et nyt website, en ny webshop eller en app. Vores fornemmeste opgave er at sætte os ind i din virksomhed, dens identitet og behov, så vi kan skabe et website, der møder alle dine ønsker og som understøtter din forretning. En Divisoløsning er skræddersyet til lige netop din virksomhed. Har I særlige ønsker, så udvikler vi også customløsninger.

Fleksibelt og skalerbart.

Fordi vi laver hvert site fra bunden, vil det altid være muligt at tilpasse alle aspekter af sitet til lige netop din virksomheds behov. Du vil derfor ikke opleve begrænsninger på muligheder, når sitet skal bygges os og du er heller ikke låst, når sitet er færdigt - det vil altid kunne tilpasses, moduleres og skaleres løbende, hvis din virksomheds behov ændrer sig eller hvis du selv ønsker at ændre noget på sitet løbende.

Brugervenlig backend.

Vi ved, at det er vigtigt for din virksomhed at have mulighed for løbende at redigere og opdatere indholdet på jeres website. Derfor sørger vi for at levere en brugervenlig og intuitiv back-end, som gør det muligt for dig og din virksomhed at ændre og tilpasse vigtige elementer på sitet.

På den måde kan du sikre, at jeres website altid er opdateret og aktuelt, og at det reflekterer din virksomheds aktuelle tilbud, produkter og services. Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe en hjemmeside, der er nem at vedligeholde og administrere, så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremfor at skulle bekymre dig om tekniske detaljer.

Det fremsynede valg er en Divisoløsning.

Når du vælger en løsning fra Diviso, kan du være sikker på, at du ikke skal ud og lede efter en ny løsning igen om få år. Vores løsninger er nemlig designet til at være moderne, fleksible og skalerbare, så du kan være sikker på, at de vil møde dine virksomheds behov og forventninger i mange år frem.

Ved at vælge en løsning fra os, får du også mulighed for at spare penge på den lange bane. Når først sitet er oppe at køre, behøver du ikke bekymre dig om at skulle investere i en ny løsning eller opgradere den nuværende for at holde trit med teknologisk udvikling.

3 gode grunde til at

Det bedste valg er Diviso.

Dansk in-house design, udvikling og support.

Vi har hovedsæde i Viborg og parkering lige ude foran døren.

På vores kontor sørger vi for design og udvikling af din webløsning, og du vil altid have mulighed for at få direkte kontakt med din kontaktperson.

Vi værdsætter tæt kommunikation og personlig kontakt med vores kunder, og derfor vil du altid kunne få adgang til en dedikeret kontaktperson, der kan hjælpe dig med at opfylde dine ønsker og forventninger til din webløsning.

Registrerede Umbraco-udviklere.

Som erfarne udviklere har vi skabt et stort antal webløsninger i Umbraco CMS. Dette gør os til de perfekte partnere, når det kommer til at skabe den ultimative Umbraco CMS-løsning for din virksomhed.

Vores team af designere og udviklere har en dybtgående forståelse af denne platform, og vi ved præcis, hvordan vi kan udnytte dens fulde potentiale til at skabe en webløsning, der lever op til dine krav og forventninger.

Effektiv projektledelse.

Vi har elimineret de fordyrende processer og mellemled, så du kan få større gennemsigtighed og bedre økonomi i opgaveløsningen.

Når du vælger at samarbejde med os, vil din virksomhed få tilknyttet en fast kontaktperson, der vil stå for dit projekt og have det fulde overblik. Vi holder ikke unødvendige og dyre møder "bare fordi", men prioriterer i stedet udviklingen af dit nye website baseret på en konstruktiv og kontinuerlig dialog mellem udvikler og virksomhed.

På denne måde ved begge parter altid, hvor langt der er til mål, og hvad der skal gøres for at nå dertil.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

wave