Palsgaard

Med aktiviteter på tværs af kloden havde Palsgaard brug for et værktøj, der kunne centralisere adgang og administration af dokumentation og andet materiale. Med Divisos OmniShare-platform kan de nemt distribuere indhold på tværs af medarbejdere, lokation og jobfunktion.

OmniShare gør det nemt for medarbejderne at få adgang til relevant materiale, og sikrer at deres tid bruges mere effektivt.

Kontakt
shape
wave

Sammenhængende visuel identitet

Palsgaard's OmniShare-platform er bygget på vores standardiserede platform som sikrer, at de har en brugervenlig og gennemtestet platform til salgs- og marketingaktiviteter.

Derudover har de nu fået et unikt værktøj til, at optimere deres interne salgs- og marketing arbejdsgange, takket være centraliseret adgang og indholdsadministration.

Visuelt er den designet til at passe ind i deres eksisterende designprofil, for at sikre en sammenhængende visuel identitet og professionel fremtoning.

Altid up-to-date

Platformen er integreret med Palsgaards interne system `myPalsgaard´. Dette giver medarbejderne adgang til virksomhedens interne dokumentation og markedsføringsmateriale gennem den, alt sammen gemt ét sted.

Med automatisk synkronisering kan de tilføje, opdatere indhold og være sikker på, at det altid er tilgængeligt for brugerne.

Med `myPalsgaard´-integrationen er de altid up-to-date med de seneste versioner af dokumentationer, præsentationer, billeder, videoer osv., selv når de ikke er på kontoret.

Tilgængelig 24/7

Med en ambition om at strømline interne processer har vi sikret, at Palsgaard altid har adgang til det indhold, de skal bruge for at udføre deres arbejde.

Med offline tilgængelighed behøver de ikke at bekymre sig om, at holde en stabil internetforbindelse. OmniShare kan bruges til enhver tid, forudsat at den er blevet synkroniseret tidligere, da deres brugerdefinerede indhold gemmes lokalt.

Optimerede arbejdsgange

Gennem 'Big Brother'-funktionen er det nemt at holde styr på brugermateriale og identificere, hvilke brugere der skal opdatere deres platform eller dens indhold via synkronisering.

Denne 'overvågning' kombineret med muligheden for, at sende brugerspecifikke beskeder gør det nemt at indsamle data om, hvordan brugeren navigerer i platformen, så de kan analysere produktivitet og effektivitet.

Palsgaard har mere end 100 års erfaring med udvikling og produktion af emulgatorer og stabilisatorer. De har i dag aktiviteter i mere end 100 lande, og er internationalt kendt for deres service af høj kvalitet.

Vi har også arbejdet for...

wave