Salestool

Få succes, med vores salgs- og præsentationsværktøj til leadgenerering.

shape
wave

Salgsværktøjer

Salgs- og præsentationsværktøj til at understøtte jeres salgsproces, med effektiv distribution af nyeste og opdateret salgsmateriale.

Digitale salgsværktøjer

Appellér til dine kunder med digital markedsføring og et lækkert visuelt design med vores mobile sales tool. App'en designes individuelt til at lette salgsflowet for dine sælgere ved at samle al salgs- og markedsføringsmateriale i et præsentationsværktøj.

Sales tool

Vores kunder bruger Sales Tool app'en på messer, på salgsmøder og som internt salgsværktøj. På den måde skiller de sig ud blandt deres konkurrenter og er mere effektive i deres salg.

Præsentationsværktøj

Dit materiale, uanset om det er video, billeder, dokumenter eller lignende, kan fremvises digitalt og give dine besøgende en interaktiv oplevelse med dit brand.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os for en samtale om mulighederne. Giv os et kald eller udfyld formularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også booke en demo eller en free user version af vores Sales Tool via formularen.

Øg din omsætning og skil dig ud!

Med vores Salestool vækker du med garanti opsigt blandt dine kunder og sikrer dig selv et forspring i præsentationen af din virksomhed og dine produkter med Sales Tool appen.

Skil dig ud blandt dine konkurrenter
Sælgerne er altid opdaterede med det nyeste materiale
Alt materiale er samlet ét sted
Fasthold dine kundeemner på messebesøg
Øg din konvertering
Kunder kan tilgå jeres markedsføringsmateriale
Differentieret brugeradgang
Online/offline tilgang til materiale

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

OK Snacks.

OK Snacks leverer snacks af høj kvalitet til folket, og Divisos salestool platform bringer et salgsværktøj af høj kvalitet til OK Snacks.

Hjort Knudsen

Hjort Knudsens sælgere rejser jævnligt rundt i Europa. De ønskede et digitalt salgs- og marketingværktøj, som deres medarbejdere kunne bruge, uanset hvor de befinder sig i verden. Med Diviso's SalesTool platform kan hver medarbejder få adgang til sit relevante materiale. Hver medarbejder har adgang til data og materialer udfra b.la. forhold som deres lokation og tildelte bruger-gruppe, samtidig med at det er fuldt tilgængeligt mens de er offline.

Præsentationer er altid baseret på det nyeste materiale, og salgsprocessen er strømlinet med det nye digitale salgsværktøj.

Palsgaard

Med aktiviteter på tværs af kloden havde Palsgaard brug for et værktøj, der kunne centralisere adgang og administration af dokumentation og andet materiale. Med Divisos Sales Tool platform kan de nemt distribuere indhold på tværs af medarbejdere, lokation og jobfunktion.

Salgsværktøjet gør det nemt for medarbejderne at få adgang til relevant materiale, og sikrer at deres tid bruges mere effektivt.

SKOV A/S

SKOV A/S: ”Centralisering af vores salgsmateriale og tekniske dokumentation gør vores daglige arbejde mere strømlinet. Divisos platform giver os en stabil standardiseret Sales Enablement platform, der giver os mulighed for effektivt at distribuere indhold på tværs af organisationen og verden. Alle vores medarbejdere er altid opdateret med det nyeste indhold. Platformen bruges af mere end 200 SKOV-ansatte og 800 partnere verden over."

BKI Foods

Med et voksende produktsortiment og eksport, havde BKI Foods brug for en platform, hvor personalet havde nem adgang til salgs- og marketingmaterialer. SalesTool løsningen er integreret med de eksisterende PIM- og CRM-systemer hos BKI Foods, hvilket giver endnu lettere adgang til de materialer, de har brug for over hele linjen.

BKI Foods har nu strømlinet deres arbejdsgange takket være 24/7 adgang til salgs- og marketingmateriale fra SalesTool platformen.

Rynkeby Foodservice.

"SalesTool platformen giver os mere gennemsigtighed mellem salg og marketing. Appen reducerer vores behov for trykt materiale og gør det muligt for marketing at handle hurtigere ved ændringer i salgspræsentationer og anden dokumentation. Kommunikation via appen giver os værdifuld indsigt i vores kunderejse, og vi kan arbejde mere intelligent og målrettet med vores salg og service."

 

Aida

Aida ønskede en app til at lette den internationale salgs- og marketingproces for virksomheden.

Med SalesTool integreret i deres ERP-system har Aida nu en brugervenlig og velafprøvet platform, som deres medarbejdere kan bruge. Med appen er det muligt for Aida’s sælgere at præsentere markedsføringsmateriale for potentielle kunder og indsamle ordrer i appen.

Micro Matic A/S

“SalesTool platformen giver os mere tid til at fokusere på det arbejde, der skaber værdi for os og for vores kunder. Efter implementeringen bruger vi mindre tid på at sikre, at alle vores medarbejdere er up-to-date med de nyeste brochurer, salgspræsentationer, kataloger og videoer. SalesTool giver vores salgs- og serviceafdelinger mere tid og det rigtige indhold til at arbejde mere effektivt, og dermed generere mere salg og øge vores serviceniveau.”

DAFA

Med et stort produktudvalg og flere eksportmarkeder ønskede DAFA en platform til at centralisere og tilgå dokumentation, salgs- og markedsføringsmateriale. DAFAs nye SalesTool platform giver dem mulighed for, at definere brugernes adgang til materialet på tværs af lande gennem en standardiseret og gennemtestet platform.

Det er nu mindre tidskrævende at administrere indhold, og salgsprocessen er mere strømlinet med alt lige ved hånden.

SPX Flow

SPX Flow opererer i mange lande og havde brug for et sted at centralisere lead-data og kontrollere adgangen. SPX Flow kan i dag præsentere materiale digitalt og bruge formularer via SalesTool platformen til at indsamle og gemme oplysninger om potentielle kunder direkte i appen.

Adgang er centraliseret og defineret på tværs af lande og brugere/grupper. Alle oplysninger om leads kan nemt gemmes digitalt og eksporteres fra appen.

ACO Funki.

ACO Funki var på udkig efter en måde, at få adgang til deres dokumentation og salgsmateriale over hele kloden. Med SalesTool platformen har ACO Funki centraliseret deres indholdsstyring og øget kontrol over brugeradgang og statistik. De har strømlinet arbejdsgangene i de daglige opgaver. Medarbejdere kan nemt få adgang til materiale, selvom de er ude af kontoret.

wave