Umbraco hjemmeside

Hos Diviso skaber vi optimale Umbraco hjemmesider for vores kunder, uanset behov og branche.
Vi er Umbraco Partner med lang erfaring inden for udvikling af Umbraco løsninger.

shape
wave

Umbraco hjemmeside

En Umbraco CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere hjemmesiden med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres. Det gør din virksomheds arbejdsgange meget lettere.

I Umbraco kan alt lade sig gøre. Du er ikke låst af andet end din fantasi og vi gør alt for at imødekomme dine ønsker - uanset hvor komplicerede og omfattende de er på Umbraco hjemmesiden.

Når din Umbraco hjemmeside først er oppe at køre, kræver det ikke megen vedligeholdelse. Ønsker du at redigere eller opdatere hjemmesiden, så er det hurtigt gjort takket være den brugervenlige back-end.

Hvilken løsning skal jeg vælge?

Det fremsynede valg er en Diviso Umbraco løsning.
Vælger du og din virksomhed en Diviso Umbraco løsning, så skal du ikke ud og lede efter en ny løsning igen om 3 eller 5 år, fordi den nuværende er blevet forældet. Idet vores Umbraco løsninger er moderne, fleksible og skalerbare, har du sikkerhed for, at din virksomheds løsning møder jeres forventninger rigtig mange år frem og det vil spare jer for mange penge, når først sitet er oppe at køre.

 

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os for en samtale om mulighederne. Giv os et kald eller udfyld formularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Leder du efter en Umbraco partner?

Som Umbraco Partner med over 20 års erfaring som udviklingshus, skaber vi Umbraco løsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og salg går op i en højere enhed - og hvor effektiv projektledelse er en selvfølge.

 

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Umbraco løsninger

Fordi Umbraco er et open source CMS-system, er det muligt at integrere det med eCommerce, CRM, ERP, nyhedsmails osv. Det giver dig mulighed for at indrette dit site, så det matcher præcis de behov, du har. Ønsker du at folk skal kunne tilmelde sig dit nyhedsbrev? At koble en webshop på? At trække data ud i dit CRM-system? Så kan Umbraco det hele.

De mange modulfunktioner gør det muligt at skabe et indbydende website og fordi det er kodet, som det er, så vil det - uanset hvilke moduler du benytter på hver side - altid tilpasse sig forskellige typer af enheder, så du ikke mister trafik, fordi din side ikke er responsiv.

Umbraco har en del muligheder, der gør det nemt for dig at arbejde strategisk med søgemaskineoptimering direkte i din back-end. SEO bliver til stadighed mere og mere vigtigt, hvis du ønsker at rangere højt i søgemaskinernes visninger og nå ud til dine kunder, så dette burde være en afgørende faktor, når du skal vælge platform. Det samme gør sig gældende med de mange funktioner, der knytter sig til din Google Masterkonto, hvor du kan arbejde fokuseret med social media tags, analyse af dine besøgendes færden på dit website og med din markedsføring.

wave