Umbraco partner

Vi udvikler alle vores Umbraco produkter i den nyeste CMS-version. Du får derfor et design, der tilpasser sig den enhed, som dine besøgende benytter sig af, hvad enten det er mobil, tablet eller PC.

En Umbraco website CMS-løsning gør det muligt for dig at integrere og udvikle websitet med din virksomheds CRM- og ERP-systemer, så al data automatisk synkroniseres og opdateres.

Ny Umbraco partner

 

shape
wave

Vi hjælper dig i mål med din Umbraco løsning.

Projektledelse er en kunst og vi har gjort det simpelt. Ved at spare de fordyrende processer og mellemled væk, får du større gennemsigtighed og bedre økonomi i opgaveløsningen. Hos Diviso får din virksomhed tilknyttet en fast Umbraco kontaktperson, der står for jeres projekt og som har det fulde overblik. Vi holder ikke unødvendige og dyre møder "bare fordi", men prioriterer udviklingen af dit nye Umbraco website baseret på en kontinuerlig konstruktiv dialog udvikler og virksomhed imellem. På den måde ved begge parter altid hvor bolden er og hvor langt der er til mål.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit Umbraco projekt.

 

Leder du efter en Umbraco partner?

Som Umbraco Partner med over 20 års erfaring som udviklingshus og Umbraco bureau med med stor erfaring med erfarne Umbraco specialister, skaber vi webløsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og salg går op i en højere enhed - og hvor effektiv projektledelse er en selvfølge. Umbraco webbureau med både web- og App eksperter.

Umbraco Partner

Som erfarne udviklere har vi skabt et stort antal webløsninger i Umbraco CMS. Dette gør os til de perfekte partnere, når det kommer til at skabe den ultimative Umbraco CMS-løsning for din virksomhed.

Vores team af udviklere har en dybtgående forståelse af denne platform, og vi ved præcis, hvordan vi kan udnytte dens fulde potentiale til at skabe en webløsning, der lever op til dine krav og forventninger.

Hvis du ønsker at få flyttet dit projekt til os, eller ønsker en helt ny løsning lavet fra bunden, sidder vi klar ved telefonen.

Umbraco Registreret Partner
wave