Umbraco SEO

Umbraco SEO

Dit Umbraco site gør det muligt at arbejde dedikeret med teknisk søgemaskineoptimering, så dit website får en optimal visning i søgemaskinerne og derved ses af flere. Opret titler, beskrivelser, metatags m.m.

Umbraco søgemaskineoptimering
SEO (Search Engine Optimization) er de metoder og værktøjer, som kan påvirke din hjemmesides placering i Googles søgeresultater.

Søgemaskineoptimering består af mange forskellige delelementer, da søgeresultater er mangeartede - eksempelvis billede-, tekst- og videosøgninger samt lokale, nationale eller internationale søgninger og varierende resultatvisninger afhængig af enheds brug som ved mobile søgninger.

Nogle af fordelene ved søgemaskineoptimering fremfor betalt søgeordsannoncering er, at mange brugere har større tiltro til de organiske resultater fremfor de betalte, da mange laver research søgninger eller starter købsprocessen med en søgning.

Hvad er teknisk SEO?

Teknisk SEO handler primært om de tekniske aspekter på dit website, som kan påvirke dine resultatvisninger og placeringer i søgemaskiner.
Teknisk SEO er et meget bredt og svært emne indenfor SEO og er et af de områder der består af mange forskellige parametre, såsom linkstrukturer, response koder, indexering, kodning, sitemaps mv.
Core Web Vitals som f.eks. hastighed, mobilvenlighed, SSL og sikker browsing er også væsentlige elementer.
Udover dette er Metatags, H-tags, markeringer, overskifter, titler, duplikeret indhold, tagging af billeder mv. i indholdet også væsentlige faktorer.

Kontakt

Umbraco SEO
Umbraco søgemaskineoptimering