Webbureau Odense

shape
wave

Webbureau Odense

Vi er et professionelt webbureau - vi har over 20 års erfaring med udvikling af software. Vi er et helt hold af salgs-, tech- og marketingnørder, der alle brænder for at skabe løsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og marketing går op i en højere enhed.

Leder du efter et Webbureau i Odense?

Vi leverer webløsninger til virksomheder i Danmark.
Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal have udviklet din webløsning. Ud over vores mange års erfaring, designer og udvikler vi alt in-house på vores kontor i Viborg.
Det betyder, at vi aldrig er mere end et telefonopkald væk, når du har brug for support eller har spørgsmål til din webløsning.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Ring og få en uforpligtende snak

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

Kontakt

Det fremsynede valg er en Divisoløsning.

Vælger du og din virksomhed en Divisoløsning, så skal du ikke ud og lede efter en ny løsning igen om 3 eller 5 år, fordi den nuværende er blevet forældet. Idet vores løsninger er moderne, fleksible og skalerbare, har du sikkerhed for, at din virksomheds løsning møder jeres forventninger rigtig mange år frem og det vil spare jer for mange penge, når først sitet er oppe at køre.

Digitalt bureau Odense
Webbureau Odense

Umbraco CMS er danskudviklet
Umbraco CMS er udviklet i Danmark i 2000 af Niels Hartvig og der er løbende kommet nye opdateringer til, så det stadig er et af de førende systemer på markedet. Systemet er udviklet i programmeringssproget C# og det kodes på en Microsoft Windows platform - men back-enden, også kaldet back.office, kan sagtens tilgås fra fx en Apple computer. I dag findes der mere end 450.000 aktive brugere af Umbraco og blandt førende virksomheder, der benytter sig af systemet, kan bl.a. nævnes store globale virksomheder såsom Heinz, Peugeot, Suzuki, Carlsberg, Amazon og McDonalds.

wave