Web app

Webapps kan tilgås fra enhver enhed med en webbrowser og en internetforbindelse,
uanset om det er en computer, smartphone eller tablet.

shape
wave

Web App udvikling

 

Hvad er en Webapp?

En web app er en webapplikation, der for mange viser sig at være det bedste valg, selvom man i de indledende overvejelser har gjort sig tanke om en native app. Det smarte ved en web app er, at den er lavet online og så kan gemmes ned på telefonens eller tablettens hjemmeskærm som et bogmærke - og på den måde tager den sig ud som en app. Fordelen ved en web app er, at den kun skal udvikles én gang og at den ikke skal godkendes på de respektive platforme. Den er derfor billigere at lave og processen er ikke helt så tidskrævende.

Skal vi give dig et

Uforpligtende App tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit App projekt.

+45 22 99 68 44
Kristian Kristensen

CSO / Partner

To typer af apps.

Der findes 2 forskellige former for apps: Native apps og Web apps:
En native app er en app, der er udviklet til én bestemt platform, fx Android eller iOS. Når der udvikles en native app, har du derfor alle forudsætninger for at skabe en app, der er optimeret til den pågældende platform og som fungerer upåklageligt i alle sammenhænge. Det er den absolut bedste løsning, men bagsiden er selvfølgelig, at der skal udvikles én app til hver platform og at det derfor godt kan blive en omstændig og bekostelig affære at få udviklet, testet og godkendt appen på de respektive platforme.

App udvikling - Kompetencer:

Web app udvikling

wave