DACF - Dansk AutoCamper Forening.

Dansk AutoCamper Forening kom til os med et ønske om at få lavet en app, der kunne vise deres medlemmer og andre brugere relevante holdepladser og tilhørende faciliteter rundt i landet. Slutproduktet endte med at være en webbaseret app, for at så mange som muligt kan få glæde af den og så den vises, når interesserede søger efter stellplatzer i søgemaskinerne. En webbaseret app kan tilgås direkte i en browser og med få klik hentes ned og gemmes som en app på telefonen. Appen har flere smarte funktioner, der gør det nemt og overskueligt at finde en stellplatz, som matcher ens ønsker og kriterier. Se appen her.

shape
wave
playicon

Filtrering

Hvis den besøgende har specifikke ønsker eller krav til, hvad de skal bruge på deres overnatningssted, har de mulighed for at filtrere deres søgning ud fra forskellige typer af stellplatzer og faciliteter. Som udgangspunkt er alle kategorier valgt og alle faciliteter fravalgt, så man i første omgang får en fuld oversigt over alle stellplatzer i Danmark og derefter kan indskrænke dem ved at vælge ønsket type af stellplatz samt hvilke faciliteter, man ønsker på pladsen. Filtreringen opdateres, så man derefter får vist de pladser, der matcher ens kriterier.

Kort- og listevisning

Den besøgende har mulighed for selv at bestemme, om søgeresultatet skal vises på et interaktivt kort eller på en liste. På kortet kan der zoomes og indskrænkes muligheder, så man får vist de pladser, der ligger i ens nærområde eller nær et område, man planlægger at besøge. I listefunktionen tager appen udgangspunkt i den besøgendes nuværende lokation (forudsat at der er tilladt adgang til enhedens lokation eller ved at indtaste adresse) og viser de pladser, som ligger i nærheden af ens position.

Flere sprog

Da appen er lavet med henblik på at imødese alle DACFs medlemmer, gav det rigtig god mening at udvikle den sådan, at den er tilgængelig på flere forskellige sprog. Med nogle få klik er det derfor muligt at ændre sproget fra dansk til tysk eller engelsk.

Dansk AutoCamper Forening er en landsdækkende forening for personer med interesse i autocampere. Foreningen har godt 3.000 medlemmer. Foruden medlemmerne i Danmark har DACF medlemmer i Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Frankrig, Spanien, Grønland og på Island og Færøerne.

wave