Web app - Den komplette guide til landevejen

DACF - Dansk AutoCamper Forening er en landsdækkende klub for folk med interesse for autocampere med godt 3.000 medlemmer. Foruden i Danmark har de medlemmer i Norge, Sverige, Island, Finland, Færøerne, Grønland, Spanien, Frankrig, Holland og Tyskland. 

Produkt og formål
DACFs web-app er en spejlning af deres nye custom app løsning fra AppTown. Med en web-version er det muligt at tilgå all appens funktioner online, både via mobil, tablet og desktop enheder. Her findes en komplet oversigt over stellpladser, rastepladser m.v. som vises på et kort, hvor brugerne kan zoome, ind på interessante områder, pladser o.l.

Hør mere om løsningen

 
Løsning

Med den indbyggede søgefunktion er det muligt at søge efter specifikke pladser, områder m.v. hvor brugerne ønsker at overnatte eller finde de ønskede forhold/faciliteter.

Hvis der søges helt specifikke faciliteter, er det muligt at gå til kategori oversigten, hvor alle pladser er inddelt efter deres ”type” som eksempelvis bondegård, autocamperplads etc. Her er det også muligt at vælge faciliteter som bad/toilet, wifi, butik m.v. som man ønsker.

Findes der pladser som endnu ikke er i applikationen, har brugerne mulighed for at indberette disse, så de løbende kan tilføjes til den komplette oversigt over lokationer.

AppTown custom app løsning

DACFs Diviso løsning er en web version af deres custom app løsning fra AppTown.
Læs mere om den nye app på AppTown.

 

Relaterede cases