FlexDanmark.

FlexDanmark havde i kraft af den service, de leverer, behov for nogle særlige funktioner på deres webløsning. Da de henvendte sig til os, havde vi en dialog, hvor vi fik klarlagt præcis hvilke behov og forventninger, FlexDanmark havde. Sammen nåede vi frem til, at en custom løsning var det rigtige for FlexDanmark. Vi har derfor både udarbejdet et custom website samt en custom app for FlexDanmark, så flextrafikken er lettilgængelig for alle, der har brug for det.

shape
wave

Custom webløsning

Grunden til at valget faldt på en custom webløsning er, at der ofte er en brugerbetaling tilknyttet, når en rejsende bestiller flextrafik. Både når brugeren oprettes i systemet, men også når bestillingen afgives. FlexDanmark havde derfor behov for en brugervenlig og fleksibel løsning, hvor disse ting kunne lade sig gøre og hvor det var nemt for brugeren at bestille flexkørsel.

Custom app

I samråd med FlexDanmark blev vi enige om også at udvikle en bestillingsapp, for at gøre bestillingen af flextrafik så brugervenlig som muligt. I appen er det muligt for borgeren at vælge det trafikselskab, som kører i borgerens område og derefter specificere ønsket dato, tid, særlige hensyn m.m. Turen kan betales direkte i appen, der er integreret med Nets.

Integration med Nets

Når der bestilles flexkørsel, har vi sørget for at tilmelding af kortoplysninger og selve afregningen sker sikkert i samarbejde mellem FlexDanmark og Nets. Siden 2010 er der foretaget over 300.000 betalinger til en værdi af over 13 milliarder kroner. FlexTrafik selv henviser også til, at efterspørgslen på Flextrafik er steget støt de seneste år og vi er stolte af, at systemet har vist sig at være så stabilt, som det har været.

Med sine ydelser leverer FlexDanmark løsninger, som hjælper Region Midtjylland og de trafikselskaberne i den daglige drift. FlexDanmark samler og koordinerer kørsel for borgere i Danmark, som af forskellige årsager ikke har mulighed for at benytte sig af almindelig kollektiv trafik. Der koordineres bl.a. kørsel til lægebesøg, genoptræning, skole og lignende.

wave