Projektledelse

Projektledelse handler om at følge et projekt til døren indenfor tidsbegrænsningen og uden at overskride de ressourcer, man har til rådighed. Projektledelse handler i stor grad om en god planlægning, så man har en fast plan for projektets udvikling og retning. Denne plan starter som regel med noget research, som fører til behovsanalyse og konceptudvikling. Herefter kan designingen starte, som i sidste ende fører til produktionen af produktet.

shape
wave

Vi hjælper dig i mål med din app.

Vi udvikler apps ud fra dine særlige ønsker og behov, så alle vores apps er custom løsninger. Det sætter store krav til vores projektledelse og vores fælles samarbejde. Alt kan lade sig gøre og vi kan udvikle dét, du drømmer om - netop derfor er det vigtigt for os med en tydelig afklaring af, hvad din app skal indeholde og hvordan vi får den lavet, så den lever op til dine ønsker og forventninger. Som udgangspunkt sætter kun fantasien grænser.

Skal vi give dig et

Uforpligtende tilbud?

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

Ring og få en uforpligtende snak
+45 25 94 60 93

 

 

Kontakt

Projektledelse app

Et projekt involvere ofte rigtig mange forskellige parter til mange forskellige opgaver, og det kan godt være svært at holde styr på alle de indbyrdes aftaler. Derfor er det også vigtigt, at alle involverede parter er opdateret til enhver tid, så der ikke opstår knuder og misforståelser. Dette kan man blandt andet gøre ved at implementerer en app, som hjælper med at gøre projektledelsen meget nemmere.

Ved at indføre en app i planlægning har alle parter mulighed for at følge med i projektets udvikling. Appen giver mulighed for et mere effektivt forløb, da alle ved, hvad der foregår, og hvornår deres arbejde starter. Dette gør, at ressourcerne ikke bliver spildt på unødvendigt arbejde, da alle ved, hvornår de skal bidrage til projektet, og hvad de skal bidrage med. Ressourcestyring er derfor meget vigtigt, da det både spare tid og penge, og derfor kan en app være en rigtig god investering.

Overskuelighed
Projektledelse handler meget om overskuelighed, så man kan have styr på et hvert step i projektet. For at skabe god overskuelighed kan det være en god idé at erhverve et webbaseret system. Med at webbaseret system kan alle medarbejder online registrere deres arbejde, så alle kan følge med i de forskellige processor. Dette gør det nemmere for alle medarbejder samt meget nemmere for projektledelsen, da det giver et rigtig godt overblik over projektet. Og overblik er altafgørende, da dette er med til at føre projektet til dørs i tide og indenfor ressourcernes grænser.

wave