Vi svarer dig på, hvad der gør, at

Umbraco CMS
er det bedste valg.

shape
wave

Der findes adskillige open source CMS-systemer på markedet og selvom de umiddelbart kan det samme, adskiller de sig alligevel fra hinanden. Hos Diviso har vi valgt at udvikle i det danskudviklede CMS-system Umbraco, da vi synes, at det giver vores udviklere den bedste mulighed for at skabe unikke, responsive og brugervenlige sites til vores kunder.


.NET-baseret open source CMS
Umbraco CMS er et gratis .NET-baseret open source CMS-system. Et CMS-system er et stykke brugervenligt software, som anvendes internt i en virksomhed til at oprette, organisere og håndtere indholdet på en hjemmeside med. I CMS-systemet kan du derfor nemt og overskueligt oprette og redigere i indholdet på din hjemmeside, uden du behøver at have kendskab til programmering. Du kan tilgå det med et login fra enhver almindelig browser og det er derfor muligt at tilgå sit CMS-system, uanset hvor i verden du befinder dig.


Umbraco CMS er danskudviklet
Umbraco CMS er udviklet i Danmark i 2000 af Niels Hartvig og der er løbende kommet nye opdateringer til, så det stadig er et af de førende systemer på markedet. Systemet er udviklet i programmeringssproget C# og det kodes på en Microsoft Windows platform - men back-enden, også kaldet back.office, kan sagtens tilgås fra fx en Apple computer. I dag findes der mere end 450.000 aktive brugere af Umbraco og blandt førende virksomheder, der benytter sig af systemet, kan bl.a. nævnes store globale virksomheder såsom Heinz, Peugeot, Suzuki, Carlsberg, Amazon og McDonalds.


Brugervenlig backend

Det brugervenlige back-office gør det nemt for dig selv at oprette nye sider og undersider eller at tilpasse de eksisterende sider. På den måde får du et fleksibelt og skalerbart CMS-system, der understøtter din virksomheds identitet. Får du behov for at tilføje en ny side, så gøres det nemt på et par sekunder, hvorefter du kan tilføje moduler og tilpasse opbygningen og indholdet af siden. Når du har tilføjet de moduler, som du ønsker, er det nemt at tilpasse indholdet. Det avancerede tekstredigeringsværktøj giver dig mange muligheder for tekstforfatning direkte i back-office, du kan indsætte og tilpasse billeder samt mange andre ting - se alle mulighederne her.

Det særligt dejlige ved at arbejde i Umbracos back-office er, at det er logisk - selv for personer, der ikke har erfaring med programmering. Når en side redigeres, vil modulopbygningen gøre det overskueligt for dig, hvordan siden vil fremstå for besøgende. Du kan gemme dit indhold løbende og se et preview og sikre dig, at det er, som du ønsker det, før du publicerer det. Når du vurderer, at indholdet er klar til at blive delt, publiceres det med et enkelt klik.


Du har ingen begrænsninger
I Umbraco har du ingen begrænsninger, idet alt kodes fra bunden. Det giver dig et væld af muligheder, når det skal kodes og når du efterfølgende ønsker at tilføje eller rette i siderne på dit site.


Umbraco kan integreres med andre systemer
Fordi Umbraco er et open source CMS-system, er det muligt at integrere det med eCommerce, CRM, ERP, nyhedsmails osv. Det giver dig mulighed for at indrette dit site, så det matcher præcis de behov, du har. Ønsker du at folk skal kunne tilmelde sig dit nyhedsbrev? At koble en webshop på? At trække data ud i dit CRM-system? Så kan Umbraco det hele.


Responsivt design
De mange modulfunktioner gør det muligt at skabe et indbydende website og fordi det er kodet, som det er, så vil det - uanset hvilke moduler du benytter på hver side - altid tilpasse sig forskellige typer af enheder, så du ikke mister trafik, fordi din side ikke er responsiv.


SEO og sociale medier
Umbraco har en del muligheder, der gør det nemt for dig at arbejde strategisk med søgemaskineoptimering direkte i din back-end. SEO bliver til stadighed mere og mere vigtigt, hvis du ønsker at rangere højt i søgemaskinernes visninger og nå ud til dine kunder, så dette burde være en afgørende faktor, når du skal vælge platform. Det samme gør sig gældende med de mange funktioner, der knytter sig til din Google Masterkonto, hvor du kan arbejde fokuseret med social media tags, analyse af dine besøgendes færden på dit website og med din markedsføring.


Løbende opdateringer og stor sikkerhed
Sammenlignet med andre CMS-systemer er Umbraco utroligt driftsikkert, idet der løbende laves opdateringer, fejlrettelser og sikkerhedstjek. Det giver dig som kunde en tryghed i at din webløsning næsten aldrig går ned, bliver hacket eller lignende. Måden, hvorpå Umbraco går til deres sikkerhed, er professionel og de er bevidste om deres ansvar over for kunder og brugere. Vi vil derfor til enhver tid anbefale dig at vælge en løsning lavet i Umbraco, da vores erfaring er, at det er den mest stabile løsning på markedet.


Stort Umbraco community
En af fordelene ved Umbraco er det store fællesskab, der er blandt Umbraco-udviklere. Over 225.000 personer er en del af Umbraco-fællesskabet, hvor udviklere kan teste deres produkter, løse fejl, dele viden og komme med feedback til hinanden og til Umbraco-hovedkontoret. Fællesskabet kaldes af Umbraco selv for det "mest. venlige OSS-fællesskab i verden", fordi medlemmerne prioriterer at hjælpe hinanden, så der kan skabes de bedste webløsninger overhovedet muligt.

Skal vi give dig et
Uforpligtende tilbud?

 

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Tag kontakt til os og hør, hvordan vi sammen kan få dig i mål med dit projekt.

wave